Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

Αυτή η 25χρονη μόλις νίκησε τον καρκίνο και αποκαλύπτει ποια καλλυντικά πρέπει να πετάξουν όλες οι γυναίκες για να μην πάθουν κάτι ανάλογο!

Ένα μάθημα ζωής!

7 Δεκεμβρίου 2019 09:55
Αυτή η 25χρονη μόλις νίκησε τον καρκίνο και αποκαλύπτει ποια καλλυντικά πρέπει να πετάξουν όλες οι γυναίκες για να μην πάθουν κάτι ανάλογο!

Η 25χρονη Ράχαλ διαγνώστηκε με λέμφωμα όταν ήταν 21 ετών. Ο αγώνας ενάντια στον καρκίνο, ο χρόνος που πέρασε στην χημειοθεραπεία και τελικά η νίκη της ήταν αυτά που την έκαναν να ξανασκεφτεί από την αρχή την αξία της ζωής αλλά και να συνειδητοποιήσει πως όσο προσεκτικός πρέπει να είσαι με τα πράγματα που βάζεις μέσα στο σώμα σου, αλλά τόσο προσεκτικός πρέπει να είσαι με αυτά που βάζεις πάνω του. Γιατί δυστυχώς ο καρκίνος είναι πλέον μια ασθένεια που χτυπάει όλο και πιο συχνά.

View this post on Instagram

It’s the last day of September which means it’s the last day of #BCAM! I hope that this month of posts, videos and awareness brought you more understanding of the disease that someone in the U.S is diagnosed with EVERY. THREE. MINUTES. ⏱⠀ ⠀ All I ask of you as this month closes, is to be aware of your body and advocate for yourself to the best of your ability. If you have trouble advocating for yourself and the healthcare you deserve, appoint someone you love the position to be your advocate. ⠀ ⠀ ⚠️KNOW YOUR BODY⚠️ Look at yourself naked and FEEL YOURSELF! Your lymph nodes are the agents in which your body shows it’s fighting off an illness. With the power of knowledge, early detection can save your life. ⠀ ⠀ 🧠Please, in the comments below, share something new that you learned this month in regards to Blood Cancer! ⠀ ⠀ 💕As we welcome October, I ask that you be aware of #pinkwashing and actually know where the money you are spending goes.💕⠀ ⠀ Ask yourself:⠀ • Does any money from this purchase go to support breast cancer programs? How much?⠀ • Does this purchase put you or someone you love at risk for exposure to toxins linked to breastcancer? Check to see if the products are natural and nontoxic!⠀ • Do you agree with the organization this product is supporting? What do they do with their money? You can find exactly what these nonprofits and organizations do with their money online! ⠀ (thank you @paige_previvor for these guidelines)⠀ ⠀ 🎗AWARENESS and 🔬RESEARCH are absolutely necessary if a world without ❌cancer❌ is what we envision and desire. ⠀ ⠀ Thank you for the opportunity to share with, and hopefully educate, you this month. I love you all so much!

A post shared by R A D I A N T R A C H E L I (@radiantracheli) on

«Το δέρμα μας είναι στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο και το πιο απορροφητικό όργανο του σώματος μας,» λέει η Ράχαλ που έχει θεραπευτεί πλήρως από τον καρκίνο τα τελευταία τρία χρόνια και πλέον ακολουθεί μία καθημερινή ρουτίνα περιποίησης που δεν περιλαμβάνει ούτε ένα τοξικό προϊόν. Η 25χρονη που έχει αντικαταστήσει κάθε προϊόν ομορφίας που έχει στο ντουλαπάκι του μπάνιου της με φυτικά προϊόντα αναφέρθηκε και σε εκείνα τα καλλυντικά που θεωρεί ότι έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να βλάψει τόσο σοβαρά την επιδερμίδα της.

«Πια όταν επιλέγω κάποιο νέο προϊόν ομορφιάς είμαι πάρα πολύ συγκεκριμένη ως προς τα υλικά που δεν έχουν απολύτως καμία θέση στη ζωή μου,» εξηγεί η Ρασέλι. Τα parabens, το λαυρυλοθειικό νάτριο, τα συνθετικά αρώματα και το αλουμίνιο είναι μόνο μερικά από τα συστατικά που η 25χρονη γυναίκα αρνείται πεισματικά να βάλει στο σώμα της από την στιγμή της διάγνωσης της και μετά.

View this post on Instagram

Often times they say it’s the chemo that usually ends up killing the patient, not the cancer. Researchers and doctors are looking to revolutionize this concept with immunotherapies. No one should die or suffer from medicine that should be HEALING them. Immunotherapies are just starting to come to light and actually CURE patients. Without extensively funded research, we won’t see cures with minimal to no long term side effects. I’m seeing it change and progress for the better with my own two eyes (which have have worse vision than when I started chemo because hi long term side effects)... but with survivorship, long term side effect and immunotherapy research... patients will have much better quality of quantity of life then we see now. So I beg you, be a part of this revolution and invest in cancer research and advocating for the effects of these treatments.

A post shared by R A D I A N T R A C H E L I (@radiantracheli) on

«Τα παραπάνω συστατικά περιλαμβάνονται στα περισσότερα από τα καλλυντικά ευρείας κατανάλωσης που μπορεί να βρει κάποιος στα μεγάλα καταστήματα, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ. Από κρέμες για το σώμα, μέχρι αποσμητικά και καθαριστικά προσώπου αυτά τα προϊόντα μπορουν να προκαλέσουν σοβαρές διαταραχές στο δέρμα μας, από μία απλή ακμή μέχρι υπερπαραγωγή οιστρογόνων που μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και καρκίνο, όπως στην περίπτωση σου».

Να διαβάζουμε πάντα τις ετικάτες πίσω από τα προϊόντα που βάζουμε στη ζωή μας και να μην βασιζόμαστε μόνο σε μία όμορφη συσκευασία λέει η Ρασέλι που προτείνει να αρχίσουμε να συμπεριφερόμαστε στο δέρμα μας με πολύ μεγαλύτερο σεβασμό, ξεκινώντας από φυτικά σκευάσματα που δεν επιβαρύνουν την υγεία της επιδερμίδας μας.

Ένας μπαμπάς έβγαλε φωτογραφία την τελευταία βλεφαρίδα της κορούλας του που έκανε χημιοθεραπείες...Ραγίζει καρδιές!

Ένας πατέρας φωτογραφίζει την τελευταία βλεφαρίδα της κορούλας του με καρκίνο, που είχε υποβληθεί σε χημιοθεραπείες, και ως συνέπεια έχασε όλα τα μαλλιά της. Το μήνυμα που περνάει είναι άκρως συγκινητικό!

Δείτε επίσης: Γυναίκα γίνεται παρένθετη μητέρα για το παιδί της δίδυμης αδερφής της όταν αυτή διαγνώστηκε από καρκίνο!

"Αυτή η τελευταία βλεφαρίδα κρεμόταν μόνη της, για εβδομάδες.” Αυτή ήταν η λεζάντα κάτω από μια σπαρακτική φωτογραφία ενός μπαμπά από την Αυστραλία, του Άντριου Μπράουν Brown για την 7χρονη Χάλει.

Αυτό το γενναίο κοριτσάκι έχει να αντιμετωπίσει κάτι που κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να ζήσει: χημειοθεραπείες, η μία μετά την άλλη, για έναν καρκινικό όγκο που άρχισε από τη μύτη της.

Ο καρκίνος είναι μια τρομακτική διάγνωση σε οποιαδήποτε ηλικία, πόσο μάλλον σε αυτή την τρυφερή ηλικία!

Οι σπαρακτικές φωτογραφίες της Χάλει καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειάς της δείχνουν την οδυνηρή μεταμόρφωση ενός υγιούς κοριτσιού σε ένα παιδί που παλεύει σ’ αυτή τη μάχη.

παιδάκι με καρκίνο

Τον Οκτώβριο του 2016, ο Άντριου Μπράουν μπήκε στο Facebook για να δημοσιεύσει μια φωτογραφία που έμελλε να έχει τεράστια απήχηση.

Στην φωτογραφία η οποία απαθανατίστηκε μόλις λίγες εβδομάδες νωρίτερα, είναι η μόλις 7 ετών κόρη του, η Χάλει, που σηκώνει το τεράστιο βάρος της θεραπείας του καρκίνου.

Η φωτογραφία δείχνει την τελευταία όμορφη μακριά βλεφαρίδα της Χάλει , και η λεζάντα από κάτω λέει, “Αυτή η τελευταία βλεφαρίδα κρεμόταν μόνη της, για εβδομάδες.”

Η Χάλειέχει υποστεί τις σκληρές χημειοθεραπείες για μήνες τώρα, είπε στο Kidspot και είχε αρχίσει σιγά-σιγά να χάνει τα μαλλιά από το κεφάλι της.

Ακόμη και οι μακριές της βλεφαρίδες εξαφανίστηκαν, αλλά μια εντυπωσιακά μεγάλη βλεφαρίδα της Χάλει παρέμεινε.

παιδάκι με καρκίνο

Οι νοσηλευτές και το προσωπικό του νοσοκομείου σχολίασαν το πόσο όμορφες ήταν, και πόσο απίστευτο ήταν ότι διήρκησαν περισσότερο από τα μαλλιά της για τόσο πολύ καιρό.

Κατόπιν, ανέφερε στους γονείς της πως υπήρχε κάτι στο μάτι της, και συνειδητοποίησαν ότι οι βλεφαρίδες της έπεφταν μια- μια.

Οι γονείς της, είχαν την πρώτη ανησυχία για το κοριτσάκι τους, τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν παρατήρησαν ότι τα μάτια της άρχισαν να αλληθωρίζουν.

Την πήγαν στο γιατρό, όπου ανακαλύφθηκε ότι η ρίζα του προβλήματος ήταν μια μεγάλη καρκινική μάζα που μεγάλωνε μέσα στη μύτη της.

Περίμεναν με κομμένη την ανάσα για εβδομάδες πριν οι γιατροί μπορέσουν να επιβεβαιώσουν ότι δεν ήταν καρκίνος του εγκεφάλου. Τα καλά νέα είναι ότι ο καρκίνος του μαλακού ιστού που πλήττει τη Χάλει έχει καλύτερη αντιμετώπιση από τον καρκίνο του εγκεφάλου.

“Η Χάλει είναι πολύ ντροπαλή. Οι πιο πολλοί γιατροί και οι νοσοκόμες, ακόμα δεν έχουν ακούσει καν τη φωνή της και είμαστε τέσσερις μήνες εδώ,” δήλωσε ο πατέρας συγκινημένος για το κοριτσάκι του.

Παρόλο που είναι ήσυχη, η Χάλει είναι δυνατή και αντέχει τα σκαμπανεβάσματα των θεραπειών.

παιδάκι με καρκίνο

Τα καλά νέα είναι πως η εντατική ακτινοβολία και οι χημειοθεραπείες της Χάλει φαίνεται να έχουν κάνει δουλειά: Ο όγκος της έχει αρχίσει να συρρικνώνεται!

Ευχόμαστε,η Χάλει να γύρισε γερή και υγιής στο ζεστό της σπίτι!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share