Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάτερ Μάξιμος: Ο Ορθόδοξος ιερέας που είναι πρωταθλητής στην άρση βαρών και έχει μαύρη ζώνη στο καράτε!

Απίστευτο και όμως αληθινό!

4 Νοεμβρίου 2019 13:16
Πάτερ Μάξιμος: Ο Ορθόδοξος ιερέας που είναι πρωταθλητής στην άρση βαρών και έχει μαύρη ζώνη στο καράτε!

Πατέρας Μάξιμος – Αληθινή ιστορία: Ο Πατέρας Μάξιμος Πασούτοβ αποτελεί έναν 41χρονο Ρώσο Ορθόδοξο Ιερέα. Ο ίδιος έχει μαύρη ζώνη στο καράτε. Επίσης, αποτελεί πρωταθλητής άρσης βαρών. Όταν δεν βρίσκεται στην εκκλησία, το βέβαιο είναι πως θα τον βρει κάποιος στο Belgorod!

Δείτε και αυτό: Συμμορία προσπάθησε να του κλέψει το Rolex! Όταν κατάλαβαν ότι είναι ο πρωταθλητής του ΜΜΑ ήταν ήδη αργά!

Πατέρας Μάξιμος: «Η άρση βαρών δεν επηρεάζει το έργο μου στην εκκλησία»

Αναφορικά, με την άρση βαρών, ο πάτερ ανέφερε: «Η άρση βαρών δεν είναι ένα απλό άθλημα, είναι τρόπος ζωής για εμένα. Συμπληρώνει την κύρια απασχόλησή μου ως ιερέας και το ποίμνιό μου με υποστηρίζει. Δεν επηρεάζει καθόλου το έργο μου στην εκκλησία αφού αφιερώνω τον ελεύθερο χρόνο μου στην προπόνηση».

Πατέρας Μάξιμος: «Στόχος του συλλόγου είναι η παραγωγή μυών, αλλά και η πνευματική και ηθική ανάπτυξη των αθλητών»

Σχετικά με τον αθλητικό σύλλογο που έχει ιδρύσει, επεσήμανε: «Το νεότερο μέλος του συλλόγου μας είναι 12 και το μεγαλύτερο 23 ετών. Παρά το γεγονός ότι η στρατιωτική θητεία είναι υποχρεωτική για όλους τους 18χρονους στη Ρωσία, πολλοί από αυτούς επιστρέφουν στο σύλλογο αφού την ολοκληρώσουν. Ο στόχος του συλλόγου μας όμως δεν είναι μόνο η παραγωγή μυών αλλά, παράλληλα, η πνευματική και ηθική ανάπτυξη των αθλητών μας. Πάνω απ΄ όλα επιδιώκουμε να προωθήσουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής».

Πατέρας Μάξιμος – Αληθινή ιστορία: Βίντεο και φωτογραφίες από την καθημερινότητα του

Kρητικός ιερέας χορεύει ανωγειανό πηδηχτό και αποθεώνεται!

Αυτός είναι ο Έλληνας παπάς.Ο παπάς της παράδοσης που χορεύει με τα ράσα του. Μπράβο του!Λεβέντης! Συγκλονίζει ο χορός του..

Δείτε το τσάμικο της γιαγιάς που έγινε viral!

Ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, πατήρ Νικόλας Καρπαθάκης εντυπωσίασε σε κρητικό γλέντι όπου χόρεψε ανωγειανο, υπό τους ήχους της λύρας του Βασίλη Σκουλά.

Όταν άρχισαν τα τραγούδια της ιδιαίτερης πατρίδας του, σηκώθηκε και άρχισε να χορεύει. Όπως είναι φυσικό καταχειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους.

Το «καυτό» τσιφτετέλι νεαρής ηθοποιού που «έκαψε» τον Σπύρο Παπαδόπουλο! (video)

Ίσως και να είναι η πρώτη φορά που ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανταποκρίνεται σε κάλεσμα για χορό στο πλατό!

Πριν λίγους μήνες την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», η νεαρή καλεσμένη Μαριλένα Ράδου, κατάφερε να σηκώσει από την καρέκλα του τον παρουσιαστή και να χορέψει μαζί της ένα τσιφτετέλι.

Τα καυτό λικνίσματα της ηθοποιού και η υπέροχη φωνή της τραγουδίστριας, παρέσυραν τον παρουσιαστή!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

Το “καuτό” τσιφτετέλι της Έλενας Παπαρίζου επί σκηνής που “γονάτισε” τους θαυμαστές της! (Video)

Όσοι βρέθηκαν τότε στη Χαλκίδα και απόλαυσαν τη συναυλία της γνωστής τραγουδίστριας μαζί με τη Δέσποινα Βανδή ακόμα το θυμούνται! Η Έλενα Παπαρίζου είναι μια από τις πιο σ-έξι Ελληνίδες τραγουδίστριες και αυτό φροντίζει να το θυμίζει με τις εμφανίσεις της στη σκηνή.

Πριν από λίγο καιρό η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, με την οποία «όργωσαν» την Ελλάδα σε συναυλίες, στη Χαλκίδα. Εμφάνιση σοκ από την Έλενα Παπαρίζου!

Εκεί η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε επίδειξη των χορευτικών της δυνατοτήτων ανεβάζοντας κατά πολύ το θερμόμετρο παρά το γεγονός ότι εκείνες τις ημέρες επικρατούσε δροσιά σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο

Υπέροχη γιαγιά 98 χρονών χορεύει τη Ρόζα στον γάμο της εγγονής της!

Αυτή η γιαγιά μπορεί να είναι 98 χρονών αλλά το σώμα της και η καρδιά της είναι πολύ νεότερα. Μην σου τύχει! Δείτε τι έπαθε αυτή η συμπαθέστατη γιαγιά όταν πήγε να σβήσει τα κεράκια για τα 102α γενέθλιά της!

Η γιαγιά Δήμητρα, ομογενής που εδώ και πολλά χρόνια ζει στο Τορόντο, χόρεψε ένα υπέροχο «βαρύ» ζεϊμπέκικο, τη «Ρόζα» του Δημήτρη Μητροπάνου στον γάμο της εγγονής της.

Η γιαγιά Δήμητρα αν και στην αρχή κρατάει το χέρι της νύφης, μετά το αφήνει και χορεύει μόνη της ζεϊμπέκικο κάνοντας τους πάντες να χτυπούν παλαμάκια ρυθμικά.

Σίγουρα η γιαγιά ήταν η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς.

Again this woman amazes us. Yiayia Demetra at 98 years old still dances a mean zembekiko. This was at Joanna's wedding last night. God Bless! #admiremypethera

Posted by Patricia Karres Diamantouros on Sunday, July 9, 2017
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share