Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απήγαγαν κόρη πρωταθλητή μέσα από τα χέρια της μητέρας της! (Video)

Σοκ!

3 Σεπτεμβρίου 2019 11:01
Απήγαγαν κόρη πρωταθλητή μέσα από τα χέρια της μητέρας της! (Video)

Απαγωγείς άρπαξαν την 6χρονη κόρη του πρωταθλητή αγώνων ταχύτητας σκαφών F1, μέσα από τα χέρια της μητέρας της, την ώρα που η οικογένεια είχε φτάσει στο σχολείο της μικρής. Σοκ: Απήγαγαν κωμικό, τη βασάνισαν και την ανάγκασαν να πιει λύματα! (photos)

Οι απαγωγείς έχουν ήδη ζητήσει λύτρα από την οικογένεια. Η 6χρονη Έϊμι Λι απήχθη μπροστά από το σχολείο της στο Γιοχάνεσμπουργκ. Η μητέρα της Αντζελίν, τραυματίστηκε στον ώμο καθώς προσπάθησε να αποτρέψει τους δράστες από το να πάρουν την κόρη της, η οποία ούρλιαζε τρομοκρατημένη. Όμως τελικά δεν κατάφερε να αντισταθεί στους τέσσερις άνδρες.

Ο πατέρας της, που είναι πρωταθλητής των αγώνων ταχύτητας με σκάφη, έλαβε το τηλεφώνημα από τους απαγωγείς, οι οποίοι ζητούν 110.000 δολάρια. Δεκάχρονη σώθηκε από απαγωγή χάρη σε κόλπο που της έμαθε η μητέρα της!

Η αστυνομία πιστεύει ότι το κορίτσι στοχοποιήθηκε συγκεκριμένα, καθώς οι δράστες έσπρωξαν τον 5χρονο αδελφό της που βρισκόταν δίπλα της και αγνόησαν τα υπόλοιπα παιδιά.

Βίντεο - ντοκουμέντο δείχνει τις στιγμές λίγο πριν από το περιστατικό, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την 6χρονη.

Απόπειρα απαγωγής στη Χίο: Άνδρας επιχείρησε να αρπάξει 9χρονο!

Έναν μεσήλικα άνδρα, ψηλό, περίπου 1,87, με μούσι, ανοιχτόχρωμα μαλλιά και καλοντυμένο, αναζητά η Ασφάλεια της Χίου έπειτα από την καταγγελία μιας μητέρας για απόπειρα αρπαγής του γιου της, στο χωριό Αρμόλια, κατά τη διάρκεια της γιορτής της Μαστίχας. Διαδώστε! Γονείς προσοχή! Μαύρο βαν προσπάθησε να αρπάξει παιδί!

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές στο κέντρο του χωριού, όπου είχαν στηθεί πάγκοι για τα προϊόντα της μαστίχας και η προσέλευση του κόσμου ήταν αυξημένη.

Η μητέρα του 9χρονου αγοριού περπατούσε μαζί με το παιδί στον κεντρικό δρόμο του χωριού, ενώ ο πατέρας ήταν πιο μπροστά, χαζεύοντας τους πάγκους με τα προϊόντα της μαστίχας, κρατώντας από το χέρι τη μικρότερη κόρη της οικογένειας.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας στους αστυνομικούς του τμήματος Καλαμωτής, όπου και κατήγγειλε το σοβαρό περιστατικό απόπειρας απαγωγής του γιου της, κάποια στιγμή πέρασε από δίπλα της ένας άνδρας περίπου 55 ετών, λευκός με αριστοκρατικό παράστημα, ψηλός που φορούσε ένα λευκό πουκάμισο με ρίγες σαν καρό και της χαμογέλασε, ανταποδίδοντας και η ίδια το χαμόγελο.
Η μητέρα του 9χρονου συνέχισε να χαζεύει στους πάγκους όταν διαπίστωσε έντρομη πως δεν είναι δίπλα της ο γιος της. Πανικόβλητη άρχισε να κινείται προς την έξοδο του χωριού που έσφυζε από πολυκοσμία, φωνάζοντας το όνομα του παιδιού της.
Σε απόσταση περίπου 100 μέτρων, είδε τον ψηλό μεσήλικα να κράτα από το μπράτσο το παιδί της και να κατευθύνεται προς την έξοδο του χωριού, όπως η ίδια είπε στην κατάθεση της.
Αμέσως έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια, φωνάζοντας παράλληλα το όνομα του παιδιού της. Ο 9χρονος, ακούγοντας τη μητέρα του, γύρισε και την κοίταξε απορημένος, ενώ ο άνδρας τον άφησε αμέσως από το χέρι που τον κρατούσε και με γρήγορο βήμα κατευθύνθηκε προς την έξοδο του χωριού, εκμεταλλευόμενος το συνωστισμό ώστε να εξαφανιστεί από το οπτικό πεδίο της έντρομης μητέρας, η οποία ήδη έτρεχε μαζί με τον πατέρα του παιδιού προς το σημείο όπου άφησε ο άγνωστος το μικρό αγόρι.

Μόλις το παιδί βρέθηκε ασφαλές στην αγκαλιά της μητέρας του και τον ρώτησε γιατί ακολουθούσε τον άγνωστο άνδρα με το γκρίζο μούσι, το παιδί απάντησε, όπως αναφέρει στην κατάθεση της η μητέρα, πως νόμιζε ότι είναι: «ο μπαμπάς γιατί με έπιασε απαλά από το χέρι και δεν κοίταξα, γιατί έβλεπα τα παιχνίδια στους πάγκους».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις έμπειρων αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ, αυτή η κίνηση του άγνωστου μεσήλικα δείχνει έναν επαγγελματισμό, καθώς αυτόματα αναγνώρισε τη μειωμένη προσοχή του παιδιού, με αποτέλεσμα με μια κίνηση να αρχίσει να παρασέρνει το αγοράκι, χωρίς να του μιλά, προς την έξοδο του χωριού, χωρίς κανείς σε αυτή την φάση να γνωρίζει τις προθέσεις του μεσήλικα: «...ένα είναι σίγουρο. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήθελε να απομακρύνει το παιδί από τους γονείς του».

Ήδη τις έρευνες έχει αναλάβει η Ασφάλεια της Χίου, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να μεταβεί στο νησί κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής για να συνδράμει στις έρευνες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share