Σάββατο, 21 Μαΐου 2022

Διαδώστε! Γονείς προσοχή! Μαύρο βαν προσπάθησε να αρπάξει παιδί!

Μεγάλη προσοχή!

25 Ιουλίου 2019 07:49
Διαδώστε! Γονείς προσοχή! Μαύρο βαν προσπάθησε να αρπάξει παιδί!

Οι γονείς μίας 12χρονης μαθήτριας από την Αθήνα κατήγγειλαν στην αστυνομία πως το παιδί τους παρολίγο να πέσει θύμα απαγωγής έξω από το σχολείο στο οποίο φοιτά.

Η καταγγελία έγινε στις 18 Απριλίου και σύμφωνα με τα όσα είπε η μαθήτρια στους γονείς της, όταν έφευγε από το σχολείο της, την εν λόγω ημέρα, βρισκόταν παρκαρισμένο έξω ένα βαν.

Στο όχημα επέβαιναν τρία άτομα τα οποία ρώτησαν την 12χρονη εάν θέλει να πάει μαζί τους.

Το παιδί αρνήθηκε και πήγε σπίτι του, όπου και είπε στους γονείς τι είχε συμβεί.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

Σημειώνεται πως οι Αρχές εξετάζουν το ζήτημα με ιδιαίτερη επιφύλαξη.

Σώθηκαν 1.100 απαχθέντες από την αστυνομία!

Σώθηκαν 1.100 απαχθέντες από την αστυνομία!

Τεράστια πολυεθνική επιχείρηση κατά της απαγωγής και διακίνησης ανθρώπων πραγματοποίησε η Κίνα από κοινού με άλλες πέντε χώρες, με αποτέλεσμα να διασωθούν 1.147 απαχθέντες, ανάμεσά τους 1.130 γυναίκες και 17 παιδιά.

Οι έρευνες έγιναν από τον Ιούλιο έως τον Δεκέμβριο του 2018 και αφορούσαν σε 760 υποθέσεις απαγωγής, διακίνησης ανθρώπων και λευκών γάμων.

undefined

Αξιωματούχοι του υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας, σε συνέντευξη Τύπου στο Πεκίνο ανακοίνωσαν ότι συνελήφθησαν 1.332 ύποπτου, ανάμεσά τους 262 αλλοδαποί. η Τύπου στο Πεκίνο.

Η κοινή επιχείρηση προέβλεπε την ανταλλαγή πληροφοριών και τις συντονισμένες κινήσεις μεταξύ των αστυνομικών υπηρεσιών της Κίνας, της Μιανμάρ, της Καμπότζης, του Λάος, του Βιετνάμ και της Ταϊλάνδης.

Σύμφωνα με τον Γκούο Λιν, εκπρόσωπό του υπουργείου, τα τελευταία χρόνια κυκλώματα αλλοδαπών και Κινέζων απήγαγαν γυναίκες από γειτονικές χώρες και τις μετέφεραν στην Κίνα, με το πρόσχημα της απασχόλησης, του τουρισμού ή ακόμα και του γάμου, οι οποίες τελικά πωλούνταν ως σύζυγοι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share