Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το τσάμικο της γιαγιάς που έγινε viral!

Έβαλε τα γυαλιά στους νέους...

2 Νοεμβρίου 2019 15:32
Το τσάμικο της γιαγιάς που έγινε viral!

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε το τσάμικο της γιαγιάς! Έχει γίνει viral.

Αναμφίβολα,τις εντυπώσεις και το πιο θερμό χειροκρότημα,στο χορό στο γαιτανάκι της Σκάλας Ναυπακτίας απέσπασε η αιωνόβια γιαγιά,η οποία μάγεψε τους πάντες με τον λεβέντικο τσάμικο χορό της. Με την ευκαιρία διαβάστε: Όταν γιαγιάδες αγράμματες μας είπαν σοφές κουβέντες, συμβουλές για την αληθινή ζωή που δεν ζήσαμε!

Κι ενώ αρχικά ο χορός της συνοδευόταν από το μπαστουνάκι της,μίλησε η καθαρή και λεβέντικη ψυχή της,χορεύοντας για αρκετό χρόνο χωρίς αυτό.

Έψαχναν για ώρες τη μασέλα της γιαγιάς: Τελικά τη φορούσε ο σκύλος!

Θα κλάψετε από τα γέλια μόλις διαβάσετε αυτή την είδηση! Έψαχναν για ώρες την μασέλα της γιαγιάς... ώσπου τη φορούσε ο σκύλος! Σκύλος βλέπει ταινία τρόμου! Η αντίδραση του θα σας τρελάνει!

Δείτε επίσης: Σκυλίτσα είχε κακοποιηθεί τόσο άγρια που φοβόταν ακόμη και να κοιτάξει τους ανθρώπους! Δείτε όμως πως είναι σήμερα

Η Αννα Καρολίνα Λίμα επισκέφθηκε μαζί με τη σκυλίτσα της Λούνα, την οποία πήρε από τους δρόμους της Βραζιλίας, την αγαπημένη της γιαγιά. Θέλοντας να κάνει μερικά ψώνια, η Αννα άφησε τον σκύλο της στη γιαγιά της και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε… Η ηλικιωμένη αποφάσισε να πέσει για ύπνο και όπως συνήθιζε έβγαλε τη μασέλα της και την έβαλε κάτω από το μαξιλάρι.

Αφού ξύπνησε, η γιαγιά άρχισε να ψάχνει τη μασέλα της αλλά δεν ήταν πουθενά. Τι και εάν αναζητούσε για ώρες τα δόντια της αυτά δεν ήταν πουθενά! Οταν επέστρεψε η Αννα και η Λούνα πήγε κοντά της, την κοίταξε και κατάλαβε τι είχε συμβεί. Ο σκύλος της φορούσε τη μασέλα της γιαγιάς της.

Μάλιστα, δεν ήθελε να την επιστρέψει, καθώς προέβαλε μικρή αντίσταση όταν πήγαν να της την βγάλουν.

Πήγε να πετάξει τη στάχτη της γιαγιάς του στη θάλασσα – Τότε βλέπει το απίστευτο και βουτάει δίχως δεύτερη σκέψη στο νερό!

Τα πιο περίεργα γεγονότα θα σε βρουν την πιο ακατάλληλη στιγμή στο πιο ακατάλληλο μέρος. Έτσι έγινε και με αυτόν τον άντρα από την Αυστραλία που ενώ είχε πάει να πετάξει τις στάχτες της γιαγιάς του βρέθηκε να γίνεται ξαφνικά σωτήρας!

Πιγκουίνος κολύμπησε από τη Νέα Ζηλανδία στην Αυστραλία! (videos)

Ήταν μια εξαιρετικά θυελλώδης μέρα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όταν η Σου Ντρουμοντ πήρε τον σκύλο της, τη Μπίμπι, έξω για μια βόλτα.

Όμως, καθώς η Μπίμπι, ένα σχετικά μικρό Μαλτέζ-Σίτζι, περπατούσε πάνω στην προβλήτα, ο άνεμος την έσπρωξε ξαφνικά μέσα στο νερό.

Η Σου πανικοβλήθηκε όταν είδε την αγαπημένη της φίλη να γλιστράει στο νερό.

Αλλά στην αποβάθρα εκείνη την ημέρα ήταν και ένας νεαρός άνδρας – ήταν εκεί για να «πετάξει» τη στάχτη της γιαγιάς του στη θάλασσα. Αλλά μόλις η Μπίμπι έπεσε στο νερό, εκείνος έσπευσε αμέσως να σώσει το σκυλί της Σου.


Έβγαλε τα παπούτσια και το παντελόνι του και πήδηξε στα παγωμένα νερά όπου η Μπίμπι απεγνωσμένα προσπαθούσε να κολυμπήσει προς την προβλήτα.



Κατάφερε να πιάσει το σκύλο και σταδιακά κολύμπησε και τον έβγαλε έξω.

Στην προβλήτα βρισκόταν η ευγνωμονούσα Σου. Πόσο τυχερή ήταν που κοντά της υπήρχε ένας γενναίος άντρας εκείνη τη στιγμή!

Ο άνδρας αργότερα έλαβε επίσης ένα βραβείο από την οργάνωση “Animals Australia” για την γενναία και ανιδιοτελή χειρονομία του.

Μετά τα δραματικά γεγονότα εκείνης της ημέρας, η Σου και η Μπίμπι επέστρεψαν χαρούμενες στην καθημερινότητά τους.

Τα σκυλιά μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, αλλά μερικές φορές και τα αγαπημένα μας κατοικίδια χρειάζονται φίλους για να τους δώσουν ένα χέρι βοηθείας.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share