Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

«Έφκα έξω από την εκκλησία»: Παπάς δικάζει ασέβαστο καλεσμένο σε γάμο

Τι άλλο θα δούμε!

28 Οκτωβρίου 2019 09:29
«Έφκα έξω από την εκκλησία»: Παπάς δικάζει ασέβαστο καλεσμένο σε γάμο
Follow us on Google News

Παπάς δικάζει ασέβαστο καλεσμένο σε γάμο...

Ένα γνωμικό του σοφού λαού μας είναι ότι «και ο άγιος φοβέρα θέλει», υπονοώντας ότι ακόμη και τα καλύτερα παιδιά χρειάζονται λίγο τραμπουκισμό κάπου κάπου για να στρώσουν.

Το περιστατικό για το οποίο μιλάμε συνέβη σε μία εκκλησία κατά τη διάρκεια ενός γάμου. Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που ένας από τους καλεσμένους αποφάσισε να χτυπήσει δυνατά στην πλάτη τον κουμπάρο την ιερή στιγμή που έπαιζε το «Ησαΐα Χόρευε».

Ο καλεσμένος προφανώς πίστευε ότι η ασέβαστη πράξη του θα πέρναγε έτσι απλά, όμως είχε λογαριάσει χωρίς τον ιερέα. Ο εν λόγω εκπρόσωπος του Θεού επί της Γης τα πήρε στο κρανίο και άρχισε να φωνάζει «ΕΦΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ» – και δε νομίζουμε να εννοεί κάποιον εκπρόσωπο του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Δείτε το βίντεο:

Αγνη Χριστιανική Αγάπη 😍

Posted by Ξεροτήανα Πάφου on Monday, 23 September 2019

Ιερώνυμος: «Ζητώ συγγνώμη από το Θεό!» Οργή για τον βιαστή ιερέα της Μάνης!

Την οργή του Ιερώνμου έχει προκαλέσει ο ιερέας από την Μάνη που βίαζε την 12χρονη κοπέλα! Τον βαθύτατο πόνο του ως κληρικού και την οργή του ως ανθρώπου «για το τερατώδες και φρικαλέο γεγονός της σεξουαλικής κακοποίησης

Αναλυτικότερα, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, σε ερώτηση για το συμβάν, δήλωσε:

«Δεν υπάρχουν λέξεις που να μπορούν να αποτυπώσουν τον βαθύτατο πόνο μου ως κληρικού, αλλά και την οργή μου ως ανθρώπου για το τερατώδες και φρικαλέο γεγονός της σεξουαλικής κακοποίησης του 12χρονου αγγελουδιού στην Ανατολική Μάνη.

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Μάνη ιερέας

Δεν χωρά στο νου και στην ψυχή μου ότι ένας άνθρωπος ταγμένος στη διακονία του Θεού προσβάλλει και προδίδει τον Θεό, βιαιοπραγώντας σε βάρος των δημιουργημάτων Του.

Θα ευχόμουν όλα αυτά να μην ισχύουν. Η Δικαιοσύνη όμως θα κρίνει.

Το ταχύτερο που αυτή η φρικτή υπόθεση διαλευκανθεί, το καλύτερο.

Όμως τώρα, προσωπικά, δεν μπορώ να σιωπήσω. Ουδείς μπορεί.

Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον Θεό και προσεύχομαι για το αθώο αγγελούδι».

Μάνη: Η ανήλικη είχε μιλήσει στην μητέρα της για την κακοποίηση από τον ιερέα αλλά δεν τη πίστεψε!

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση για την κακοποίηση της ανήλικης από την Μάνη και τον ιερέα! Ακόμα όμως πιο μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η είδηση ότι η μικρή είχε αποκαλύψει την κακοποιήση που δεχόταν από τον ιερέα στην μητέρα της και εκείνη δεν την πίστεψε!

Σύμφωνα με τον «Λακωνικό Τύπο», ο ιερέας είναι 57 ετών, χήρος και πατέρας τεσσάρων παιδιών που τα τελευταία χρόνια συζούσε με μια γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής και μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού σε χωριό της Ανατολικής Μάνης, όπου διέμενε και ασκούσε το επάγγελμά του. Όπως αποκαλύφθηκε, ο 57χρονος ιερέας φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το 12 ετών, σήμερα, κοριτσάκι από την ηλικία των εννέα, μέχρι και τη στιγμή της σύλληψής του.

Η σύλληψη του κατηγορούμενου έγινε την περασμένη Τρίτη, ενώ με διαδικασίες εξπρές προχώρησαν η προανάκριση και η απολογία του. Την επόμενη ημέρα, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι τη δίκη του.

Μάνη ιερέας κακοποίηση

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε σε ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση,για το πώς εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα, με τον ιερέα να αρνείται τα πάντα και να προχωρά σε απειλές, ενώ ακόμη και η μητέρα της ανήλικης δεν πίστευε την κόρη τη, μέχρι πριν από λίγες ημέρες, όπου και κατέθεσε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο δράστης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων για την σύλληψη του ιερέα στην ανατολική Μάνη Λακωνίας για σεξουαλική Κακοποίηση 12χρονου κοριτσιού, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας ενημερώνει για την «Οδύσσεια» που πέρασε το μικρό κορίτσι προσπαθώντας να μιλήσει για την φρίκη που πέρασε.

Τον Απρίλιο του 2018 η μικρή εμπιστεύτηκε το γεγονός σε άνθρωπο του Οργανισμού και μετά από προτροπή του τελευταίου άμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες. Το παιδί μαζί με ανθρώπους του Οργανισμού μετέβη στον Εισαγγελέα ανηλίκων όπου κατέθεσε με την πλαισίωση από πραγματογνώμονα.

Καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας και της κατάθεσης του Παιδιού, βασικό μέλημα του Οργανισμού ήταν η διασφάλιση της προστασίας της μικρής και η απομάκρυνση από τον ιερέα.

Σε αυτήν την προσπάθεια «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και οι άνθρωποι που βρίσκονταν συνεχώς δίπλα στην 12χρονη αντιμετώπιζαν τις απειλές του ιερέα έως του σημείου της επίσκεψης του μαζί με δικηγόρο σε χώρο μας για την αποτροπή των ενεργειών μας. Επιπροσθέτως και η μητέρα του Παιδιού προέβει σε προπηλακισμούς εις βάρος των ανθρώπων του Οργανισμού. Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί εργαζόμενος του Οργανισμού μας.

Σε συνέχεια των παραπάνω κληθήκαμε από τον εισαγγελέα που τελικά αποφάσισε ότι η 12χρονη δεν θα έχει επαφή με τον ιερέα.

Όταν ολοκληρώθηκε η κατάθεση της 12χρονης, ο εισαγγελέας αποφάσισε να έχει επαφή μόνο με τη μητέρα της παρουσία κοινωνικού λειτουργού από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ωστόσο δεν υπήρχε κάποια απόφαση για τον τότε φερόμενο ως δράστη ιερέα.

Πριν λίγες ημέρες και αφού η μητέρα της 12χρονης κατάλαβε πως της έλεγε την αλήθεια προχώρησε σε κατάθεση. Ο ιερέας συνελήφθη και κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση.

Η 12χρονη βρίσκεται πλέον στην φροντίδα του «Χαμόγελου»

Τα παραπάνω δεν θα χρειαζόντουσαν να ειπωθούν αν δεν ήταν μία ιστορία που μας φέρνει σε αμηχανία κι απόγνωση διότι ακόμα και σήμερα αναρωτιόμαστε:

Ως πότε ένα Παιδί θα βρίσκει το θάρρος να μιλήσει για την φρίκη που περνάει αλλά κανείς δεν θα το πιστεύει;

Ως πότε ένα Παιδί θα πρέπει να ταλαιπωρείται με αμέτρητες καταθέσεις σε αφιλόξενα για Παιδιά δικαστήρια βιώνοντας ξανά και ξανά την Κακοποίηση;

Ως πότε ένα Παιδί θα βιώνει κακοποίηση και μια ολόκληρη τοπική κοινωνία θα σωπαίνει;
Ιερά Μητρόπολη Μάνης: Τέθηκε σε αργία ο κληρικός

Σε ανακοίνωση προχώρησε και η Ιερά Μητρόπολη Μάνης, αναφέροντας πως ο εν λόγω κληρικός έχει τεθεί ήδη σε αργία, σύμφωνα με τις κείμενες εκκλησιαστικές ποινικές διατάξεις.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

 

Σοκ στην Λάρισα: Ανήλικοι κάπνιζαν χασίς μέσα στο σχολείο!

Λαμία: Νεκρή βρέθηκε στο διαμέρισμά της 10 μέρες μετά το θάνατό της!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share