Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Με ψυχή 20χρονης: Τσαχπίνα γιαγιά χορεύει τσιφτετέλι σε γλέντι και «γκρεμίζει» το YouTube (video)

Εκατοντάδες χιλιάδες προβολές και τις αξίζει!

25 Ιανουαρίου 2024 13:59
Με ψυχή 20χρονης: Τσαχπίνα γιαγιά χορεύει τσιφτετέλι σε γλέντι και «γκρεμίζει» το YouTube (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Έχουμε δει αμέτρητα τσιφτετέλια που μας έχουν συναρπάσει από γυναίκες και άνδρες. Αυτό εδώ το τσιφτετέλι, ωστόσο, έχει μεράκι, αφού η γιαγιά στο βίντεο χορεύει με την ψυχή της και το απολαμβάνει και για αυτό αποθανατίζεται από το κοινό. Με την ευκαιρία, δείτε το τσιφτετέλι Ελληνίδας κουκλάρας ηθοποιού.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Λίγο πριν τα μεγάλα πλατό: Αγνώριστη η Ελένη Τσολάκη μοίραζε «εγκεφαλικά» με το τσιφτετέλι της (Video)

Η διάσημη παρουσιάστρια όπως φαίνεται από το βίντεο που ακολουθεί έχει περάσει κι από... μικρότερα πλατό πέραν από αυτά που φιλοξενείται σήμερα και 10 χρόνια πριν κόλαζε τους πάντες με το αισθησιακό της τσιφτετέλι. Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη.

Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια ξεκίνησε την καριέρα της από το τοπικό κανάλι Μακεδονία TV και ήταν πραγματικά αγνώριστη. Όταν στην εκπομπή για την οποία εργαζόταν εμφανίστηκε ο Βασίλης Τερλέγκας η όμορφη παρουσιάστρια δεν δίστασε να δείξει τα... κρυφά της ταλέντα στο χορό. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τσιφτετέλι μας καθηλώνει, δείτε εδώ το απόλυτο θηλυκό των 90s που κόλασε τους πάντες.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο το 2010, δηλαδή σχεδόν 13 χρόνια πριν και πραγματικά τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε.

Δείτε το βίντεο με τον αισθησιακό χορό της:

«Τρελάθηκε» η Δέσποινα Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης χορεύει τσιφτετέλι για χάρη της και γίνεται viral (video)

Πριν λίγο καιρό ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης το ίδιο βράδυ του έδωσε και κατάλαβε κατά τη διάρκεια του live του Χρήστου Μάστορα με το ξέφρενο τσιφτετέλι του.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Κόλασαν όλο το διαδίκτυο: Δύο γυναίκες χορεύουν τσιφτετέλι και όλοι παίρνουν...φωτιά (Video)

Ο ηθοποιός είναι πάντα παρόν στα live της Δέσποινας Βανδή στηρίζοντας πάντα την αγαπημένη του.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share