Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αντέχετε; Το καυτό τσιφτετέλι της κούκλας Ελληνίδας ηθοποιού που προκάλεσε «τριγμό»

Άλλος άνθρωπος!

27 Δεκεμβρίου 2022 09:26
Αντέχετε; Το καυτό τσιφτετέλι της κούκλας Ελληνίδας ηθοποιού που προκάλεσε «τριγμό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τσιφτετέλια έχουμε δει πολλά, αλλά σαν αυτό που είχε κάνει «καυτή» Ελληνίδα ηθοποιός στην εκπομπή «Στην υγειά μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου, δεν έχουμε ξαναδεί, κάτι που μαρτυρούν και τα πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Δείτε το πώς «κόλασε» το διαδίκτυο μια 28χρονη με τσιφτετέλι της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη άκουσε τη Γλυκερία να τραγουδά το «Με μπουνάτσες και μποφόρια» και… ξεσήκωσε «μποφόρια» από τη δική της πλευρά, όταν σηκώθηκε στην πίστα, με το μαγικό της τσιφτετέλι να βάζει «φωτιά» και το διαδίκτυο να παραμιλά, με τον χορό της αυτόν να παραμένει έναν από τους καλύτερους που έχουμε απολαύσει.

Δείτε το βίντεο:

Λίγο πριν τα μεγάλα πλατό: Αγνώριστη η Ελένη Τσολάκη μοίραζε «εγκεφαλικά» με το τσιφτετέλι της (Video)

Η διάσημη παρουσιάστρια όπως φαίνεται από το βίντεο που ακολουθεί έχει περάσει κι από... μικρότερα πλατό πέραν από αυτά που φιλοξενείται σήμερα και 10 χρόνια πριν κόλαζε τους πάντες με το αισθησιακό της τσιφτετέλι. Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη.

Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια ξεκίνησε την καριέρα της από το τοπικό κανάλι Μακεδονία TV και ήταν πραγματικά αγνώριστη. Όταν στην εκπομπή για την οποία εργαζόταν εμφανίστηκε ο Βασίλης Τερλέγκας η όμορφη παρουσιάστρια δεν δίστασε να δείξει τα... κρυφά της ταλέντα στο χορό. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τσιφτετέλι μας καθηλώνει, δείτε εδώ το απόλυτο θηλυκό των 90s που κόλασε τους πάντες.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο το 2010, δηλαδή σχεδόν 13 χρόνια πριν και πραγματικά τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε.

Δείτε το βίντεο με τον αισθησιακό χορό της:

2 Ελληνίδες τραγουδίστριες σηκώνονται στον Σπύρο Παπαδόπουλο να χορέψουν τσιφτετέλι! Λίγο μετά τα likes έπεσαν βροχή

Αφιερωμένη στον Στέλιο Ρόκκο ήταν πρόσφατη εκπομπή του «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Και ανάμεσα στους φίλους που τίμησαν τον τραγουδιστή ήταν η Πάολα και η Μελίνα Ασλανίδου.

Τα γυρίσματα του επεισοδίου έγιναν και στον επίσημο λογαριασμό της Πάολα στο Instagram ανέβηκε βίντεο από τη μαγνητοσκόπηση. Και σε αυτό βλέπουμε την αγαπημένη τραγουδίστρια παρέα με την Μελίνα Ασλανίδου να χορεύουν τσιφτετέλι, που θυμίζει το αντίστοιχο με την Ελληνίδα ηθοποιό που σάρωσε στο Youtube!

Οι δύο τραγουδίστριες βρέθηκαν σε τσακίρ κέφι, ξεσηκώνοντας το πλατό με το λίκνισμα τους. Κι εννοείται πως τα σχόλια και τα likes από τους followers της Πάολα «έπεσαν» βροχή.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share