Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Tσιφτετέλι του "θανάτου": Νύφη μαζί με τις φίλες της έβαλαν "φωτιά" στο γάμο και "ξέραναν" γαμπρό και καλεσμένους (Video)

Έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό!

29 Δεκεμβρίου 2022 07:40
Tσιφτετέλι του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τσιφτετέλι... του θανάτου, όπως της 40άρας που «γκρέμισε» ένα μαγαζί, έχουμε δει σε αρκετούς γάμους, όπου η νύφη φροντίζει να τρελάνει το γαμπρό, βάζοντας «φωτιά» στην πίστα και τέτοια ήταν η περίπτωση μίας εξ αυτών, που μαζί με τις φίλες της προκάλεσαν αμόκ στον άνδρα της.

Το γλέντι… άναψε μόλις ξεκίνησε να ακούγεται το «Άναψε το τσιγάρο», με την ίδια να σηκώνεται και να «αναστατώνει» την πίστα, δημιουργώντας χαμό και αναγκάζοντας άπαντες να σηκωθούν από τα τραπέζια τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε το λόγου το αληθές, με την εν λόγω νύφη να κερδίζει επάξια το βραβείο της… καλύτερης χορεύτριας μέσα σε νυφικό, αν και βέβαια εδώ μπορείτε να δείτε γιατί ο χορός αυτός είναι τρόπος έκφρασης, όταν αφορά το τσιφτετέλι.

Δείτε το βίντεο:

Όλα στη φόρα: Ανέβηκε στην πίστα κι έκανε τους πάντες να αλληθωρίσουν με το τσιφτετέλι της!

Όσες φορές κι αν τη δούμε αυτή την κοπέλα να χορεύει τσιφτετέλι δεν θα την χορτάσουμε ποτέ μιας και το λίκνισμα της έχει ένα μοναδικό τρόπο να μας καθηλώνει.

Μας αναστατώνει στο ραδιόφωνο με την αισθησιακή φωνή της μας αναστατώνει και με τους αισθησιακούς χορούς της όμως. Ο λόγος για τη ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην Υγειά μας ρε Παιδιά" και μόλις σηκώθηκε να χορέψει η πίστα πλημμύρισε στα γαρύφαλλα με πρώτο και καλύτερο το συνάδελφό της Σταμάτη που την έλουσε κυριολεκτικά.

Η Ράνια Κωστάκη πλησίασε τον Χρήστο Μάστορα ενώ εκείνος τραγουδούσε και χάρισε σε εκείνον έναν από τους πιο απολαυστικούς χορούς, δείτε εδώ μία ακόμη εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Λίγο πριν τα μεγάλα πλατό: Αγνώριστη η Ελένη Τσολάκη μοίραζε «εγκεφαλικά» με το τσιφτετέλι της (Video)

Η διάσημη παρουσιάστρια όπως φαίνεται από το βίντεο που ακολουθεί έχει περάσει κι από... μικρότερα πλατό πέραν από αυτά που φιλοξενείται σήμερα και 10 χρόνια πριν κόλαζε τους πάντες με το αισθησιακό της τσιφτετέλι. Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη.

Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια ξεκίνησε την καριέρα της από το τοπικό κανάλι Μακεδονία TV και ήταν πραγματικά αγνώριστη. Όταν στην εκπομπή για την οποία εργαζόταν εμφανίστηκε ο Βασίλης Τερλέγκας η όμορφη παρουσιάστρια δεν δίστασε να δείξει τα... κρυφά της ταλέντα στο χορό. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τσιφτετέλι μας καθηλώνει, δείτε εδώ το απόλυτο θηλυκό των 90s που κόλασε τους πάντες.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο το 2010, δηλαδή σχεδόν 13 χρόνια πριν και πραγματικά τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε.

Δείτε το βίντεο με τον αισθησιακό χορό της:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share