Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όλα στη φόρα: Ανέβηκε στην πίστα κι έκανε τους πάντες να αλληθωρίσουν με το τσιφτετέλι της!

Θεά!

28 Δεκεμβρίου 2022 08:07
Όλα στη φόρα: Ανέβηκε στην πίστα κι έκανε τους πάντες να αλληθωρίσουν με το τσιφτετέλι της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όσες φορές κι αν τη δούμε αυτή την κοπέλα να χορεύει τσιφτετέλι δεν θα την χορτάσουμε ποτέ μιας και το λίκνισμα της έχει ένα μοναδικό τρόπο να μας καθηλώνει.

Μας αναστατώνει στο ραδιόφωνο με την αισθησιακή φωνή της μας αναστατώνει και με τους αισθησιακούς χορούς της όμως. Ο λόγος για τη ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην Υγειά μας ρε Παιδιά" και μόλις σηκώθηκε να χορέψει η πίστα πλημμύρισε στα γαρύφαλλα με πρώτο και καλύτερο το συνάδελφό της Σταμάτη που την έλουσε κυριολεκτικά.

Η Ράνια Κωστάκη πλησίασε τον Χρήστο Μάστορα ενώ εκείνος τραγουδούσε και χάρισε σε εκείνον έναν από τους πιο απολαυστικούς χορούς, δείτε εδώ μία ακόμη εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Παραμιλάει όλος ο ανδρικός πληθυσμός: Το τσιφτετέλι που σήκωσε ένα μαγαζί στον αέρα

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια, ανέβηκε στην πίστα και "τρέλανε" τους πάντες με το τσιφτετέλι της. Με το βίντεο θα πάθετε πλάκα.

Αυτή η γυναίκα σίγουρα είναι από τις πιο καυτές και σέξι παρουσίες της ελληνικής showbiz. Σε όποιο μαγαζί κι αν τραγουδάει γίνεται το αδιαχώρητο και με το ζόρι κινείται πάνω στην πίστα αφού τα λουλούδια μπροστά στα πόδια της σχηματίζουν βουνά. Όσες φορές κι αν την έχουμε δει να χορεύει δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της μιας και πέρα από σέξι έχει κι ένα λίκνισμα άκρως αισθησιακό που κολάζει.

Ο λόγος φυσικά για την εντυπωσιακή Πάολα, που είχε βγει στην πίστα του μαγαζιού όπου εμφανιζόταν, με άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση και πριν ξεκινήσει να τραγουδάει μας χάρισε ένα τσιφτετέλι που... μοίρασε εγκεφαλικά! Ωστόσο, λίγο καιρό πριν πανικό προκαλούσε η κόρη της με το χορό της.

Δείτε τον αισθησιακό χορό της τραγουδίστριας:

Το εντυπωσιακό τσιφτετέλι μελαχρινής καλλονής που έγραψε ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο

Στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο ήταν συνηθισμένες οι σκηνές που γυρίζονταν σε μπουζούκια και τα τσιφτετέλια των ηθοποιών έδιναν και έπαιρναν.

Ένα άκρως εντυπωσιακό τσιφτετέλι μας χάρισε και η Ελένη Φιλίνη πριν μερικά χρόνια και κατάφερε με τα λικνίσματα της να μας αφήσει άφωνους και ο χορός της να χαραχθεί στη μνήμη μας.

Ήταν το 1979 στην ταινία "Τζακ ο Καβαλάρης" όπου η όμορφη ηθοποιός φαίνεται να χορεύει έναν αισθησιακό χορό σαν χορεύτρια σε ένα νυχτερινό κέντρο κάνοντας όλους τους θαμώνες να παραληρούν. Αυτό όμως δεν είναι το πρώτο τσιφτετέλι που μας άφησε άφωνους, δείτε εδώ το θεαματικό τσιφτετέλι μιας χορεύτριας αγκαλιά με ένα φίδι.

Δείτε τον εντυπωσιακό χορό της ηθοποιού:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share