Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Γλέντι» με Λευτέρη Πανταζή: Παίκτρια του «The Bachelor» έβαλε φωτιά στον Αλέξη Παππά με το τσιφτετέλι της

Τα έδωσε όλα!

16 Μαΐου 2023 08:23
«Γλέντι» με Λευτέρη Πανταζή: Παίκτρια του «The Bachelor» έβαλε φωτιά στον Αλέξη Παππά με το τσιφτετέλι της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

The Bachelor: Μία βραδιά γεμάτη τραγούδι, χορό, και διασκέδαση...

Τα κορίτσια και ο Αλέξης Παππάς γλέντησαν με την ψυχή τους, με τα τραγούδια του Λευτέρη Πανταζή. Βέβαια, δεν έλειπαν και τα παρατράγουδα…

Πάντως, με το που φτάνουν, η Αθηνά New York έφαγε... τούμπα όμως μετά του έδωσε και κατάλαβε σε καυτά τσιφτετέλια, με την Ιζαμπέλα να μην ξεκολλάει από τον Αλέξη Παππά με τον οποίο χόρευε την περισσότερη ώρα.

Σχεδόν όλα τα κορίτσια έδειξαν να το απολαμβάνουν αν και αργότερα τις είδαμε να... συγκρούονται!

Χόρευαν στήθος με στήθος: Το πιο καυτό τσιφτετέλι με δύο ξανθιές κουκλάρες που θα σας καθηλώσει

Μια μοναδική στιγμή μας χάρισε η Βίκυ Καγιά, η οποία πέρα από κούκλα είναι και χορευταρού. Σε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η γνωστή παρουσιάστρια βγήκε να διασκεδάσει και χόρεψε με την ψυχή της.

Η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Βιτινάρος ανέβηκαν στην καρέκλα και αφέθηκαν στο ρυθμό της μουσικής, χαρίζοντάς μας μοναδικά στιγμιότυπα με το τσιφτετέλι τους. Με την ευκαιρία, δείτε το επικό τσιφτετέλι πασίγνωστης τραγουδίστριας που γκρέμισε την πίστα.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Ερωτισμός στο «κόκκινο»: Εκρηκτικές ξανθιές χορεύουν τσιφτετέλι και «γκρεμίζουν» το πλατό!

Σε μία από τις εκπομπές του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" δύο παρουσίες ήταν αυτές που τράβηξαν τα βλέμματα και συζητήθηκαν πολύ. Ο λόγος για τη Τζένη Μελιτά και τη Μαντώ Γαστεράτου.

Οι δυο εκρηκτικές και καυτές παρουσίες σηκώθηκαν να χορέψουν τσιφτετέλι και κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω τους! Στην ίδια πίστα βέβαια φωτιά είχε βάλει και η Αθηνά Οικονομάκου με ένα καυτό τσιφτετέλι. Το λίκνισμα των δύο άκρως αισθησιακών και καλλίγραμμων κυριών και η άνεση τους ήταν ένα μοναδικό θέαμα που πραγματικά μοίρασε εγκεφαλικά!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share