Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λίκνισμα θανάτου: Το τσιφτετέλι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που μοίρασε...εγκεφαλικά (Video)

Σκέτη «κόλαση»

15 Δεκεμβρίου 2022 08:02
Λίκνισμα θανάτου: Το τσιφτετέλι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που μοίρασε...εγκεφαλικά (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τσιφτετέλι που είχε ανάψει φωτιές μας είχε χαρίσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όταν είχε συμμετάσχει ως διαγωνιζόμενη στο show του ΑΝΤ1, Dancing with the Stars. Επίσης, ένα προκλητικό τσιφτετέλι μας είχαν χαρίσει στο παρελθόν οι Όλγα Πηλιάκη - Τρύφωνας Σαμαράς, όταν είχαν βρεθεί καλεσμένοι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγεία μας ρε παιδιά», με το βλέμμα του Χανταμπάκη να βγάζει φωτιές!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας που ήταν κριτική επιτροπή είχε σχολιάσει «Δεν θεωρώ ότι του κούνημα είναι το δυνατό σου σημείο. Το κούνησες, αλλά έχεις θέμα στο κούνημα».

Τι συνέβη μετά; Ύστερα από παρέμβαση της Ευαγγελίας Αραβανή, ο υπεύθυνος του show έβαλε τσιφτετέλι για την Ευαγγελία Αραβανή, που ανέβηκε ψηλά και χόρεψε τσιφτετέλι.

Δείτε το βίντεο:

Ο λάγνος χορός γνωστού μοντέλου άναψε "φωτιές" στην τηλεόραση – Το τσιφτετέλι που τρέλανε κόσμο

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας βρε παιδιά» μας έχει χαρίσει δεκάδες όμορφες τηλεοπτικές στιγμές, μεταξύ αυτών κάποια καυτά τσιφτετέλια. Με την ευκαιρία, δείτε το τσιφτετέλι "κόλαση" που τρέλανε το διαδίκτυο.

Η εκπομπή κάθε εβδομάδα φιλοξενούσε δεκάδες γνωστούς celebrities και κάποιοι από αυτούς… έγραψαν τη δική τους ιστορία με έναν χορό, τον οποίο μάλιστα βλέπουμε και θαυμάζουμε ακόμα και σήμερα, πολλά χρόνια μετά.

Μια από αυτές τις στιγμές ήταν ο χορός του πανέμορφου μοντέλου, της Αγγελίνας Ματαλιωτάκη, η οποία πριν από 5 περίπου χρόνια μας χάρισε τον πιο σέξι χορό που έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση.

Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά πράγματα. Όσα χρειάζεται να ξέρετε βρίσκονται στο παρακάτω βίντεο.

Θαυμάστε την…

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share