Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τσιφτετέλι κόλαση: Γυναίκες χορεύουν και "τρελαίνουν" όλο το διαδίκτυο

Καταχειροκροτήθηκαν!

9 Δεκεμβρίου 2022 08:34
Τσιφτετέλι κόλαση: Γυναίκες χορεύουν και
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανακαλύψαμε ένα βίντεο, όπου "καυτές" γυναίκες "ξεσήκωσαν" το πλήθος με το τσιφτετέλι τους. Όπως, θα δείτε και μόνοι σας, έχουν "τρελαίνει" όλο το διαδίκτυο.

Μετά το τσιφτετέλι εκθαμβωτικής κοκκινομάλλας, θα σας παρουσιάσουμε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνονται γυναίκες να διασκεδάζουν. Συγκεκριμένα, είναι από ένα μαγαζί, όπου αρκετοί νέοι άνθρωποι διασκεδάζουν όλο το βράδυ με τις παρέες τους αλλά και τις κοπέλες τους.

Απ' ότι βλέπουμε, οι γυναίκες, ανεβαίνουν στα τραπέζια και ξεσαλώνουν, ενώ από κάτω οι άνδρες τις χειροκροτούν ασταμάτητα. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Άνδρας δεν άντεξε την... καραντίνα και το έριξε στο τσιφτετέλι - Χαμός στη γειτονιά

Μια ολόκληρη γειτονιά, "τρέλανε" ο άνδρας της φωτογραφίας, καθώς, όπως φαίνεται, δεν άντεξε την καραντίνα και είπε να το ρίξει στα... τσιφτετέλια! Έγινε χαμός στη γειτονιά.

Συγκεκριμένα, viral έχει γίνει το βίντεο που δείχνει έναν κύριο σε αγανάκτηση από την "καραντίνα" να βγαίνει στο προαύλιο της πολυκατοικίας, να σκαρφαλώνει σε ένα πεζουλάκι και να ξεκινά τον...χορό.

Υπό τους ήχους του "Ρίξε στο κορμί μου", γείτονες βγήκαν με ντοντούκες, του πέταγαν χαρτοπετσέτες και σφύριζαν για να τον εμψυχώσουν, ενώ μάλιστα, κάτι παρόμοιο έγινε και σε μια άλλη γειτονιά, καθώς ένας άνδρας βγήκε στο δρόμο και χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Δείτε το βίντεο:

Η ΕΛΛΆΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΊΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΉΣΕΙ Ο ΉΛΙΟΣ!!!!!

Posted by Ηλίας Σκανατοβιτς on Saturday, March 28, 2020

Τρέλανε τους πάντες με το τσιφτετέλι του ο Νίκος Μουτσινάς - Το βίντεο έχει 165.947 views

Τα έσπασε όλα ο Νίκος Μουτσινάς στο πλατό της εκπομπής του, "Καλό Μεσημεράκι", χορεύοντας το τραγούδι "Αμάρτησε μαζί μου και έλα", που πλέον έχει γίνει το σήμα κατατεθέν του.

Βέβαια αυτό συνέβη τον Οκτώβριο, μιας και έχουν σταματήσει τα γυρίσματα της εκπομπής λόγω κορωνοϊού, αν και επιστρέφει δυνατά από αύριο 20 Απριλίου με κάποιες αλλαγές όπως θα δείτε. Έχει μείνει χαραγμένο το τσιφτετέλι του και είναι ότι, πιο επικό έχουμε δει.

Συγκεκριμένα, δέχθηκε την πρόκληση της Φαίης Σκορδά, όταν και η ίδια χόρεψε στο "Πρωινό" το δικό της τσιφτετέλι παρέα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Δεν μπορούμε να διαλέξουμε πιο από τα δύο τσιφτετέλια είναι καλύτερο. Δείτε στο βίντεο των Νίκο Μουτσινά μαζί με την Βάνια να χορεύει και "λιώστε" στα γέλια!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share