Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Άνδρας βγήκε στο δρόμο και χόρεψε το πιο "τρελό" ζεϊμπέκικο - Αποθεώθηκε από την... γειτονιά του

Δεν υπάρχει!

18 Απριλίου 2020 15:04
Άνδρας βγήκε στο δρόμο και χόρεψε το πιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας, από την Κατερίνη, βρήκε στο δρόμο και χόρεψε ζεϊμπέκικο. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο ίδιος αποθεώθηκε από τους γείτονές του, οι οποίοι του πετούσαν... χαρτοπετσέτες.

Μετά το βαρύ ζεϊμπέκικο πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού που σας παρουσιάσαμε, "ανακαλύψαμε" ένα διαφορετικό ζεϊμπέκικο, που σίγουρα θα αφήσει εποχή, καθώς ο άνδρας της φωτογραφίας το χόρεψε εν μέσω... πανδημίας.

Συγκεκριμένα, ένας πολίτης στην Κατερίνη είπε να... το ρίξει έξω, λίγες ώρες πριν εφαρμοστούν τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Τι έκανε; Βγήκε στο δρόμο και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο μόνος του. Ο κόσμος από τα γύρω σπίτια τον αντιλήφθηκε και σε λίγα λεπτά ο δρόμος γέμισε χαρτοπετσέτες εν μέσω αποθέωσης, σε μία ξεχωριστή στιγμή.

Δείτε το βίντεο:

Άνδρες πήραν θέση και άρχισαν να χορεύουν το καλύτερο ομαδικό ζεϊμπέκικο - Θαυμάστε τους

Ένα ζεϊμπέκικο όχι σαν όλα τα άλλα χόρεψε μια παρέα ανδρών στην εκπομπή "Στα τραγούδια λέμε ναι", υπό την μελωδία του τραγουδιού "Ο ψαράς".

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε έναν άνδρα να χορεύει συνήθως μόνος του, όπως έκανε και αυτός ο έλληνας ηθοποιός, αφού είναι ο χορός που "πονεμένου" και μέσα από αυτόν μας εξιστορεί τις δικές του ιστορίες και βάσανα, αλλά όταν μαζεύονται περισσότεροι καταλαβαίνετε ότι το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

Με αυτό τον τρόπο οι άνδρες πήραν την θέση τους στο πλατό και του άφησαν όλους άφωνους με τον βαρύ χορό τους, και τον συγχρονισμό που είχαν. Μπορεί να είχαν κάνει πολλές πρόβες για να πετύχουν αυτό το αποτέλεσμα, ή να μίλησε απλά η ψυχή τους εκείνη της στιγμή. Όπως και να έχει έκλεψαν τα βλέμματα!

Δείτε το βίντεο:

Το ζεϊμπέκικο τραγουδίστριας πάνω στο τσακίρ κέφι με τα 198.842 views

Το ζεϊμπέκικο δεν είναι μόνο αντρικός χορός, μιας και είναι ο χορός της ψυχής. Μέσα από το ζεϊμπέκικο μπορεί να εκφραστεί ο καθένας, όπως και η τραγουδίστρια που δίνει την ψυχή της πάνω στον χορό! Το βίντεο στο Youtube έχει 198.842 προβολές.

Μετά το βαρύ ζεϊμπέκικο του γοητευτικού ηθοποιού, είδαμε μια πασίγνωστη Ελληνίδα να ξεχωρίζει με τον χορό της. Δεν είναι άλλη από την Άντζελα Δημητρίου, που έχει ξεχωρίσει πολλές φορές για τις χορευτικές τις ικανότητες, πέρα από τις φωνητικές. Στο βίντεο, που χορεύει στην εκπομπή "Κοίτα τι έκανες", βλέπουμε να την αποθεώνουν και να δίνει κυριολεκτικά "ρέστα"!

Οι γυναικείες ζεϊμπεκιές είναι για λίγες. Είναι για όσες έχουν επαναστατικό πνεύμα, που δεν προσαρμόστηκε σε κανόνες, που τις πρόσταξαν. Είναι για όσες μπορούν να κρατήσουν το κεφάλι περήφανο σε μια στροφή της ζωής ή της μουσικής.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share