Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Μερακλής πατέρας σείει τη γη: Το μάγκικο ζεϊμπέκικο στο γάμο της κόρη του που καθήλωσε τους πάντες (Video)

"Μετρά" πάνω από 1.180.000 προβολές

23 Οκτωβρίου 2022 07:59
Μερακλής πατέρας σείει τη γη: Το μάγκικο ζεϊμπέκικο στο γάμο της κόρη του που καθήλωσε τους πάντες (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μερακλής πατέρας σείει τη γη με το μάγκικο ζεϊμπέκικο στο γάμο της κόρη του που καθήλωσε τους πάντες! Παράλληλα, ένας 80χρονος μερακλής παππούς "μάγεψε" με το ζεϊμπέκικό του.

Ένας πατέρας νιώθει απέραντη συγκίνηση και υπερηφάνεια, όταν στέκεται απέναντι στον γαμπρό του. Όταν και επίσημα πρόκειται να του δώσει το χέρι της κόρης του, την οποία μεγάλωσε με κόπους, ξενύχτια και πολύ προσωπική δουλειά για να μπορεί να σταθεί στην κοινωνία.

Ωστόσο, ξεχωριστό είναι και το γλέντι που πραγματοποιείται, μετά την τέλεση του μυστηρίου του γάμου. Εκεί, οι συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού μαζεύονται για να δειπνήσουν και να χορέψουν μαζί. Ωστόσο, όταν ο πατέρας της κόρης παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα αντίστοιχο βίντεο από γλέντι γάμου. Σε αυτό, ένας πατέρας χορεύει ζεϊμπέκικο στο γλέντι του γάμου. Οι χορευτικές του ικανότητες είναι εκπληκτικές. Όσον αφορά την απήχηση του βίντεο, εκείνο ξεπέρασε τις 1.180.000 προβολές στο Youtube.

Δείτε το βίντεο:

6χρονος πιτσιρίκος χορεύει βαρύ ζεϊμπέκικο σε γάμο και κλέβει την παράσταση από γαμπρό και νύφη (video)

Ξεχάστε τον γαμήλιο χορό ανάμεσα στη νύφη και το γαμπρό, αφού αυτός ο 6χρονος πιτσιρικάς με το ζεϊμπέκικό του έκλεψε πραγματικά την παράσταση και ενθουσίασε όλους τους προσκεκλημένους. Παράλληλα, απολαύστε το απρόσμενο ζεϊμπέκικο που καθήλωσε τους πάντες!

Ο μικρός χορευτής στη γαμήλια δεξίωση που παραβρέθηκε, εκμεταλλεύτηκε την άδεια πίστα για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και έκλεψε την παράσταση με ένα βαρύ ζεϊμπέκικο!

Δείτε στο Athensmagazine.gr το φοβερό αγοράκι στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όπως είναι φυσικό έχει γίνει viral!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share