Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το απρόσμενο ζεϊμπέκικο που καθήλωσε τους πάντες!

Μας κόπηκε το γέλιο!

14 Ιανουαρίου 2022 08:15
Το απρόσμενο ζεϊμπέκικο που καθήλωσε τους πάντες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος είπε πως το ζεϊμπέκικο είναι αποκλειστικό αντρικός χορός; Μέγα λάθος! Το ζεϊμπέκικο είναι ένας χορός που θέλει πάθος και ψυχή και το φύλο δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.

Αυτό ακριβώς μας απέδειξε και η εντυπωσιακή κωμική ηθοποιός που χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο με τόσο πάθος που "γκρέμισε" το στούντιο. Ο λόγος για την Ματθίλδη Μαγγίρα που είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά".

Ενώ στην πίστα βρισκόταν η Μάγδα Πένδου και ερμήνευε το κομμάτι "μια ζωή μέσα στους δρόμους" η εντυπωσιακή ηθοποιός σηκώθηκε και χόρεψε ένα από τα πιο τίμια γυναικεία ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης και καθήλωσε τους πάντες. Η κωμικός μας... έκοψε το γέλιο! Εκτός από το χορό της ηθοποιού, δείτε εδώ και ένα μερακλίδικο ζεϊμπέκικο.

Δείτε το μοναδικό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

Ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού έκανε τα πατώματα να "ραγίσουν"

Η εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" - δείτε εδώ τα νούμερα του Σαββάτου 09/01 - μας έχει συνηθίσει σε χορούς που αφήνουν ιστορία και κυρίως σε ζεϊμπέκικα.

Το... "έθιμο" των ζεϊμπέκικων που μένουν αξέχαστα τίμησε και πριν καιρό ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου που μόλις άκουσε το τραγούδι "Τα δυο σου χέρια πήρανε" που ερμήνευε ο Δημήτρης Μπάσης σηκώθηκε να χορέψει και έκανε τα πατώματα να... "ραγίσουν".

Ο ηθοποιός χόρεψε ένα βαρύ και αυθεντικό ζεϊμπέκικο που θύμισε άντρα παλαιάς κοπής, ενώ τα πιάτα και τα γαρύφαλλα έπεφταν βροχή στα πόδια του.

Δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share