Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

«Γκρέμισε» την πίστα: Όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου χόρεψε το πιο μερακλίδικο ζεϊμπέκικο (Video)

Μοναδική!

23 Απριλίου 2022 08:11
«Γκρέμισε» την πίστα: Όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου χόρεψε το πιο μερακλίδικο ζεϊμπέκικο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος δεν έχει χορέψει το "Δεν θέλω τέτοιους φίλους" ή το "Αχάριστη καρδιά"; Η φωνή της αρκεί για να σε κάνει να σηκωθείς να χορέψεις ένα ζεϊμπέκικο με όλη σου την ψυχή.

Φυσικά και μιλάμε για τη μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου που πρόσφατα βρέθηκε στην Κύπρο για να δώσει μια συναυλία και την ώρα που ερμήνευε το νέο της κομμάτι "Χαρτοπόλεμος" είπε να ανάψει λίγο ακόμη το κέφι και να το χορέψει. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια μας χαρίζει μια τέτοια στιγμή, όλοι θυμόμαστε το ζεϊμπέκικο της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Η λαμπερή τραγουδίστρια απέδειξε πως όχι μόνο μπορεί να ερμηνεύσει μερικά από τα καλύτερα ζεϊμπέκικα του ελληνικού πενταγράμμου αλλά και να τα χορέψει. Όπως ήταν αναμενόμενο οι παρευρισκόμενοι σάστισαν από την σπάνια κίνηση της αλλά σίγουρα καταχειροκροτήθηκε.

Δείτε το απολαυστικό της ζεϊμπέκικο:

Η Αθηνά Οικονομάκου χορεύει το πιο βαρύ ζεϊμπέκικο - Βροχή τα λουλούδια από τον Μιχόπουλο

H Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις πιο όμορφες, λαμπερές και συμπαθείς παρουσίες της ελληνικής showbiz και με το σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν 7 χρόνια στη Μύκονο και έκτοτε είναι αχώριστοι. Ακόμη και μετά από ένα γάμο κι ένα παιδί ο γοητευτικός επιχειρηματίας δεν σταματά να δείχνει την αγάπη του για την πανέμορφη ηθοποιό. Πριν λίγο καιρό το ζευγάρι βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο και η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να δείξει τα... κρυφά της ταλέντα χορεύοντας ένα βαρύ ζεϊμπέκικο που κανείς δεν περίμενε.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι θαμώνες του μαγαζιού ενθουσιάστηκαν μα ακόμη περισσότερο ο σύζυγός της που πραγματικά την "έπνιξε" στα λουλούδια. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός "τρελαίνει" κόσμο με το χορό της, δείτε την εδώ να χορεύει ένα άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι.

Οικονομάκου ζεϊμπέκικο

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share