Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Άφησε το μικρόφωνο και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο που άφησε τους πάντες άφωνους

Δεν το περίμενε κανείς

3 Αυγούστου 2020 13:26
Άφησε το μικρόφωνο και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο που άφησε τους πάντες άφωνους

Υπάρχει ένας άγραφος νόμος που θέλει τις γυναίκες να μην χορεύουν ζεϊμπέκικο. Παρ' όλα αυτά όταν μια γυναίκα ανέβει στην πίστα να χορέψει, τότε είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα. Ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης λοιπόν μας έχει χαρίσει η μεγάλη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έκαναν ένα αφιέρωμα προς τιμήν της κι εκείνη ερμήνευσε όλα τα τραγούδια που μας έχει χαρίσει και μας έχει κάνει να αγαπήσουμε με τις μοναδικές τις ερμηνείες.

Όταν λοιπόν η τραγουδίστρια βρισκόταν πάνω στην πίστα μαζί με την Ειρήνη Τουμπάκη και λίγο πριν αρχίσει να τραγουδά το αξεπέραστο κομμάτι της Βίκυς Μοσχολιού "Δεν ξέρω πόσο σ' αγαπώ" η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε πως είναι το αγαπημένο της τραγούδι γι' αυτό και κάπου στα μισά, κατέβηκε στο κέντρο του πλατό και συνεχίζοντας να τραγουδά χόρεψε ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα με τους υπόλοιπους καλεσμένους της εκπομπής να την "λούζουν" στα λουλούδια.

Δείτε το απόλυτο ζεϊμπέκικο στο Athensmagazine.gr:

Έτριξαν τα πατώματα: Το λεβέντικο ζεϊμπέκικο κορυφαίου χορευτή που... μας μεράκλωσε

Ζεϊμπέκικα έχουμε δει πολλά, όπως εκείνο της Ελληνίδας καλλονής που γέμισε την πίστα με γαρύφαλλα, αλλά σαν αυτό το λεβέντικο χορό από κορυφαίο του είδους στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» υπάρχουν ελάχιστα και... μας μεράκλωσε.

Ο κορυφαίος χορευτής, που αποφάσισε να σηκωθεί σε ένα δύσκολο τραγούδι για... ζεϊμπεκιά, όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά έκανε τα πατώματα να «τρίξουν», με τον Αντώνη Ρέμο να δίνει το ρυθμό κι εκείνον να αφήνει άπαντες άφωνους.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο, άλλωστε, έχει τον χορό... στο αίμα του και έμελλε να το αποδείξει ακόμη μια φορά. Μόλις ακούστηκε το «Βραδιάζει» του Στέλιου Καζαντζίδη, που εκείνη την ώρα ερμήνευε ο Ρέμος, πήρε τη θέση του στο πλατό και «μάγεψε» άπαντες.

Η εικόνα μιλά από μόνη της και το σίγουρο είναι πως τέτοιο παλικαρίσιο χορό δύσκολα θα βρει κανείς.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share