Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το αισθησιακό τσιφτετέλι της Αθηνάς Οικονομάκου με τις χιλιάδες προβολές στο Youtube

Άφησε τους πάντες άφωνους!

23 Ιουνίου 2020 11:40
Το αισθησιακό τσιφτετέλι της Αθηνάς Οικονομάκου με τις χιλιάδες προβολές στο Youtube

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" πάντα φιλοξενεί εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος και έχει τη χαρά πολλές φορές η πίστα της να βλέπει σπάνιους χορούς, ένας εξ αυτών και το παρακάτω τσιφτετέλι.

Ο λόγος για την πανέμορφη ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου η οποία φιλοξενήθηκε στην εκπομπή και μας χάρισε ένα μοναδικό τσιφτετέλι που μας έκανε να μην πιστεύουμε στα μάτια μας. Η ηθοποιός όσο ακούγονταν τα "Χαμοπούλια" από τη μοναδική φωνή της Γλυκερίας εκείνη σηκώθηκε και χόρεψε ένα μοναδικό τσιφτετέλι που "βασάνισε" όλο το αντρικό κοινό. Φυσικά, αυτή δεν είναι η μόνη φορά που η συγκεκριμένη κοπέλα μας αφήνει άφωνους, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που βρέθηκε στο ίδιο πλατό.

Δείτε εδώ το αργό και βασανιστικό της τσιφτετέλι:

Τρέλανε το Survivor με τους κοιλιακούς της και τώρα κολάζει τους πάντες με το τσιφτετέλι της

Μια από τις πιο σέξι παρουσίες του Survivor πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και κόλασε τους πάντες. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτρια από ριάλιτι επιβίωσης μας δείχνει μια πιο θηλυκή της πλευρά μιας και πρόσφατα με το χορό της άναψε φωτιές και μια παίκτρια από το Νomads, δείτε εδώ το καυτό της τσιφτετέλι.

Ενώ στην πίστα βρισκόταν ο Δημήτρης Μπάσης και ερμήνευε το κομμάτι "μία είναι η ουσία" η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή σηκώθηκε να χορέψει τσιφτετέλι πάνω στο τραπέζι και έκανε τους πάντες να παραληρούν!

Ο λόγος για την Σόφη Πασχάλη που μπορεί όλοι να γνωρίζαμε το θεϊκό κορμί της και να την έχουμε απολαύσει σε άπειρα βίντεο γυμναστικής, δεν ξέραμε όμως το μοναδικό της ταλέντο στον χορό και πραγματικά μείναμε άφωνοι!

Δείτε το απολαυστικό τσιφτετέλι:

Η Βίκυ Κάβουρα χορεύει τσιφτετέλι και μοιράζει... "εγκεφαλικά"

Η Βίκυ Κάβουρα αν μη τι άλλο είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz και δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη, πόσο μάλλον όταν μια τέτοια καλλονή λικνίζεται στο ρυθμό ενός αισθησιακού τσιφτετελιού.

Η όμορφη ηθοποιός δεν εμφανίζεται πλέον και τόσο συχνά σε τηλεοπτικά πλατό, όταν όμως βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά", θέλησε να κάνει την παρουσία της αισθητή και διάλεξε τον καλύτερο τρόπο για να "γράψει ιστορία".

Όσο στην πίστα βρισκόταν η Πάολα και ερμήνευε "το τραγούδι των γύφτων" η Βίκυ Κάβουρα σηκώθηκε και χόρεψε ένα αργό και βασανιστικό τσιφτετέλι μοιράζοντας... "εγκεφαλικά" στους καλεσμένους, ξεδιπλώνοντας το μοναδικό της ταλέντο που λίγοι γνώριζαν. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το στούντιο της συγκεκριμένη εκπομπής "τραντάζεται" από έναν χορό, δείτε εδώ το τσιφτετέλι μιας πανέμορφης ηθοποιού που "άναψε φωτιές".

Δείτε το μοναδικό χορό της Βίκυς Κάβουρα:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share