Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Από την πισίνα… στην πίστα: Η αθλήτρια που κόλασε όλη την πίστα με το «καυτό» της τσιφτετέλι

Απίστευτος χορός

6 Δεκεμβρίου 2020 12:13
Από την πισίνα… στην πίστα: Η αθλήτρια που κόλασε όλη την πίστα με το «καυτό» της τσιφτετέλι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι αθλητές έχει φανεί αρκετές φορές, ότι έχουν και αξιοσημείωτες χορευτικές ικανότητες, με μία «καυτή» κολυμβήτρια να το αποδεικνύει χάρη στο «καυτό» της τσιφτετέλι, το οποίο κόλασε όλη την πίστα.

Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με την Ευαγγελία Πλατανιώτη να σηκώνεται και να λικνίζεται σε βαθμό, που έκανε άπαντες να πάθουν… εγκεφαλικό, θαυμάζοντάς τη για την κίνησή της.

Στο πλευρό της, λίγο αργότερα, ήρθε και η Ματθίλδη Μαγγίρα, με τις μαζί να αποδεικνύονται ως ένα «καυτό» δίδυμο και τον χορό τους να… τρελαίνει όλο το πάνελ, που μπροστά σε αυτό το θέαμα δεν μπορούσε να κρύψει τη λατρεία του, όπως έγινε στο γάμο, όπου η νύφη έκανε τα πάντα για να κολάσει το γαμπρό.

Δείτε το βίντεο:

Μόνο με τα απαραίτητα: Το τσιφτετέλι… σκέτη κόλαση της πιο ερωτικής Ελληνίδας παρουσιάστριας που «έριξε» το πλατό

Πολλά τσιφτετέλια έχουν προκαλέσει αίσθηση και μας έχουν εντυπωσιάσει, αλλά υπάρχει και μια Ελληνίδα παρουσιάστρια, η οποία είναι ίσως η πιο ερωτική αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση και ο χορός της είναι… σκέτος κόλαση, φορώντας μόνο τα απαραίτητα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει δείξει αρκετές φορές πως είναι αρκετά… ακομπλεξάριστη και δεν έχει πρόβλημα να το… ρίξει στον χορό στη διάρκεια της εκπομπής της, όποτε της δίνεται η σχετική δυνατότητα, αφήνοντας άπαντες με το στόμα ανοικτό, τόσο με το λίκνισμά της όσο και με το φοβερό σώμα της.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, αφού πρώτα έμαθε τη συνταγή της ημέρας στην εκπομπή, άκουσε τους ήχους του «Ζηλεύω» και… έδωσε πόνο, κάνοντας μάλλον όλο τον ανδρικό πληθυσμό να… ζηλεύει που ελάχιστοι ήταν παρόντες, για να τη δουν από τόσο κοντά να χορεύει αυτό το τσιφτετέλι.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share