Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Σεισμός» στο γάμο: Η νύφη... τα πέταξε όλα και κόλασε το γαμπρό με το «μεθυστικό» της τσιφτετέλι

Τον τρέλανε!

5 Δεκεμβρίου 2020 12:14
«Σεισμός» στο γάμο: Η νύφη... τα πέταξε όλα και κόλασε το γαμπρό με το «μεθυστικό» της τσιφτετέλι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Σεισμό» έφερε σε ένα γάμο η νύφη, η οποία έκανε… κανονικό χαμό με το «μεθυστικό» της τσιφτετέλι, κολάζοντας παράλληλα τον γαμπρό, αφού δε δίστασε… να τα πετάξει όλα την ώρα που χόρετε.

Το γλέντι είχε πάρει «φωτιά» στη δεξίωση, μετά το γάμο, και η νύφη έδωσε πρώτη το σύνθημα για ξέφρενο χορό, με το λίκνισμά της πάνω στο τραπέζι να κάνει τον άνδρα της… να βλέπει αστεράκια εξαιτίας αυτού του θεάματος.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι η γυναίκα κέρδισε όλες τις εντυπώσεις με τον φοβερό της χορό, κάνοντας τον γαμπρό να νιώθει μάλλον… τυχερός που είχε μόλις παντρευτεί μαζί με μια τόσο «καυτή» παρουσία, όπως είναι και η πιο ερωτική παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε το βίντεο:

Ελληνίδα κορμάρα χόρεψε το πιο αισθησιακό τσιφτετέλι στην ελληνική τηλεόραση! "Κολάστηκε" ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «στην υγειά μας ρε παιδιά» στο κανάλι του ΣΚΑΙ, έκρυβε μία ευχάριστη έκπληξη για τους τηλεθεατές.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Κώστας Καραφώτης και η Ζωή Παπαδοπούλου ανέλαβαν το μουσικό μέρος της βραδιάς και το κλίμα άρχισε να θερμαίνεται όταν η Ευαγγελία Πλατανιώτη, που το κοινό τη γνώρισε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο Nomads, σηκώθηκε να χορέψει ένα "αμαρτωλό" τσιφτετέλι!

Η αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, χόρεψε «το τραγούδι των γύφτων» και με το αργό λίκνισμά της προκάλεσε αναστάτωση στο ανδρικό κοινό.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, που ήταν και εκείνος καλεσμένος του Σπύρου Παπαδόπουλου, ζήτησε ακόμα και «Βοήθεια» γραπτώς για τα όσα έβλεπαν τα μάτια του. Λίγο μετά το «Πότε Βούδας, Πότε Κούδας» έκανε και τη Ματθίλδη Μαγγίρα να ξεσαλώσει στο χορό μαζί με την Ευαγγελία.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κόλασε τους... πάντες: Το αισθησιακό τσιφτετέλι που "άναψε φωτιές"

Φωτιές..."άναψε" το τσιφτετέλι ενός γνωστού ηθοποιού, ο οποίος πριν καιρό, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και χόρεψε μαζί με μια νεαρή καλλονή.

Ο λόγος για τον Χρήστο Σπανό και την Κωνσταντίνα Κλαψινού, όπου όσο ο Κώστας Καραφώτης βρισκόταν στην πίστα και ερμήνευε το κομμάτι "Στην αγορά του Αλ Χαλίλι" χάριζαν στο κοινό ένα από τα πιο καυτά τσιφτετέλια.

Όσο η ηθοποιός λικνιζόταν στο ρυθμό του κομματιού τόσο... "ζάλιζε" τους πάντες!

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share