Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

Βραυρώνα: «Μου είπε κλαίγοντας ότι χάσαμε το παιδί» - Τι ισχυρίζεται ο πατέρας που φέρεται να πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια (video)

«Μου έδωσε μια σακούλα με πετσέτες με αίματα από το νεκρό παιδί»

13 Μαΐου 2024 21:44
Βραυρώνα: «Μου είπε κλαίγοντας ότι χάσαμε το παιδί» - Τι ισχυρίζεται ο πατέρας που φέρεται να πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Μου είπε κλαίγοντας ότι χάσαμε το παιδί», περιγράφει ο πατέρας από το Νεπάλ, που κατηγορείται ότι πέταξε το βρέφος του στα σκουπίδια, στη Βραυρώνα.

Οι κατηγορούμενοι γονείς του νεκρού βρέφους υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια και ότι το μωρό τους γεννήθηκε νεκρό.

Ο πατέρας υποστηρίζει πως είχε ενημερωθεί από τη σύντροφό του ότι μέσα στη σακούλα υπήρχε το νεκρό βρέφος, αλλά, από την άλλη, ισχυρίζεται ότι ο ίδιος δεν κοίταξε το περιεχόμενό της προτού την πετάξει στα σκουπίδια. Όλα, όπως λέει, έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά, στο ξενοδοχείο όπου εργάζονταν και οι δύο.

«Μου είπε κλαίγοντας ότι χάσαμε το παιδί και μου έδωσε μια σακούλα με ματωμένες πετσέτες»

«Όταν οι υπόλοιποι βγήκαν από το δωμάτιο, η σύντροφός μου μού είπε κλαίγοντας ότι χάσαμε το παιδί. Έκλαιγε πάρα πολύ. Έτρεξα να ειδοποιήσω τον υπεύθυνό μου ότι θα λείψω και ξαναεπέστρεψα στο δωμάτιο.

Τότε, μου έδωσε μια σακούλα πλαστική, μαύρου χρώματος, και μου ανέφερε ότι αυτή περιέχει πετσέτες με αίματα από το νεκρό παιδί, το οποίο μου ζήτησε να το πάρω και να το πετάξω σε κάδο. Αφού πήρα τη σακούλα, στην οποία είχε βάλει εξωτερικά και μια πετσέτα, βγήκα από το ξενοδοχείο και την πέταξα έξω από αυτό», υποστηρίζει ο πατέρας του βρέφους, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News».

Αποδίδει τα όσα έγιναν στη σύγχυσή του και στον φόβο, που ξαφνικά άρχισε να τον διακατέχει. «Εγώ δεν ήξερα ότι πρέπει να καλέσω αστυνομία ή ασθενοφόρο, όταν μου είπε η κοπέλα μου ότι το παιδί έχει πεθάνει. Δεν είδα ποτέ τι έχει μέσα η σακούλα. Απλά την πήρα και την πέταξα στα σκουπίδια. Στεναχωριέμαι πολύ για ό,τι έγινε», φέρεται να είπε.

«Το παιδί το έχασα, γιατί δούλευα στα χωράφια», είπε η μητέρα

Η νεαρή μητέρα του νεκρού βρέφους, που νοσηλεύτηκε φρουρούμενη σε νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο, πήρε προθεσμία, για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Ανέφερε ότι το μωρό της δεν επέζησε, επειδή ο οργανισμός της ήταν καταπονημένος.

«Το παιδί το έχασα, γιατί δούλευα στα χωράφια και μάζευα ελιές. Αυτό έγινε πριν από πέντε μήνες που βρισκόμουν σε ένα χωριό έξω από την Αθήνα, όπου και εργαζόμουν. Δεν προχώρησα σε ταφή του μωρού, γιατί δεν υπήρχε σώμα παρά μόνο αίμα.

Το παιδί είναι του συντρόφου μου, με τον οποίο γνωριστήκαμε και έχουμε σχέση εδώ και περίπου 7 μήνες. Έχω άλλη μια κόρη, 2 ετών, η οποία ζει στο Νεπάλ με τον πρώην άνδρα μου. Με τον κατηγορούμενο θα παντρευόμασταν μετά τη γέννα», φέρεται να είπε η μητέρα του νεκρού βρέφους, σύμφωνα με την εκπομπή του «Mega».

Οι κατηγορούμενοι γονείς υποστηρίζουν πως σκέφτονταν να παντρευτούν μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

«Επιθυμούσαμε την εγκυμοσύνη και οι δύο και μετά τον τοκετό σκοπεύαμε να παντρευτούμε. Στις 9 Μαΐου δούλευα στην κουζίνα, όταν με ενημέρωσαν ότι η κατηγορούμενη είναι κλεισμένη στο δωμάτιό της και δεν ανοίγει. Τότε, ανέβηκα και εγώ στο δωμάτιο, χτύπησα, φώναζα και στο τέλος παραβίασα την πόρτα μαζί με άλλους εργαζόμενους», λέει ο πατέρας του βρέφους.

Τι είπαν οι καμαριέρες του ξενοδοχείου

Στο δωμάτιο μπήκαν και μέλη του προσωπικού. «Στις 9 Μαΐου πήγαμε στο δωμάτιό της και μας είπε ότι δεν ήταν καλά και θα καθυστερούσε. Παρέμεινε στο μπάνιο περίπου 3 ώρες, κάνοντας χρήση της ντουζιέρας, ενώ ακούστηκε πολλές φορές το καζανάκι, γεγονός που μας ανησύχησε. Αφού παραβιάσαμε την πόρτα, την είδαμε όρθια να αιμορραγεί», περιέγραψαν καμαριέρες.

Τα επόμενα λεπτά ο πατέρας καταγράφεται να βγαίνει από το ξενοδοχείο και να ρίχνει στα σκουπίδια δύο σακούλες, η μία εκ των οποίων περιείχε το βρέφος.

«Ήρθα στην Ελλάδα για δουλειά και πριν από 6 μήνες γνώρισα την κατηγορούμενη, όταν και συνάψαμε ερωτική σχέση. Η κατηγορούμενη δούλευε τον τελευταίο μήνα στο ξενοδοχείο ως καμαριέρα και έμενε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου μαζί με άλλες 3 γυναίκες. Εγώ ξεκίνησα να εργάζομαι εκεί τις τελευταίες 2 μέρες και έμενα και εγώ μαζί με 3 άνδρες σε άλλο δωμάτιο. Γνώριζα εδώ και μήνες ότι η σύντροφός μου ήταν έγκυος. Δεν το γνώριζε κανένας άλλος και δεν είχαμε πάει ποτέ σε γιατρό για την εγκυμοσύνη, γιατί δεν είχε κανένα πρόβλημα», είπε ο πατέρας του βρέφους.

Εν αναμονή του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα δείξει αν όντως το βρέφος γεννήθηκε νεκρό, ο 24χρονος πατέρας αναμένεται αύριο να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή, για να πάρει προθεσμία, όπως και η σύντροφός του, πιθανότατα μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share