Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

30χρονη χορεύει τσιφτετέλι αγκαλιά με ένα φίδι και προκαλεί...εγκεφαλικά

Τους αναστάτωσε όλους

21 Οκτωβρίου 2020 13:56
30χρονη χορεύει τσιφτετέλι αγκαλιά με ένα φίδι και προκαλεί...εγκεφαλικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εντυπωσιακή γυναίκα χόρεψε τσιφτετέλι αγκαλιά με ένα φίδι και μοίρασε απανωτά εγκεφαλικά στο πλατό του "Κοίτα τι έκανες"!

Η εντυπωσιακή κοπέλα ξετρέλανε τους καλεσμένους με τις χορευτικές κινήσεις της και τα λικνίσματα της, μιας και φαίνεται να είναι επαγγελματίας. Σίγουρα δεν θα έχετε ξαναδεί τσιφτετέλι παρέα με ένα φίδι...

Το τολμηρό αυτό τσιφτετέλι το αποτελείωσαν ακόμα ένα γκρουπ από γυναίκες χορευτικής ομάδας, που τους "τρέλαναν" όλους με τις κινήσεις του. Ο καυτός συνδυασμός τους άναψε φωτιές στο πλατό. Εκτός όμως, από αυτό το βίντεο, δείτε εδώ έναν παππού να χορεύει... τρομερό τσιφτετέλι.

Δείτε εδώ το απολαυστικό βίντεο:

Το τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής που έκανε το γύρο του διαδικτύου

Το ταλέντο της στο τραγούδι είναι γνωστό! Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε δει ξανά αυτή την τραγουδίστρια να χορεύει τσιφτετέλι. Ο λόγος για την...

Νάντια Μπουλέ. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια πριν αρκετό καιρό, είχε εμφανιστεί σε ένα μαγαζί της Πάτρας, όπου τραγούδησε και διασκέδασε όσους βρίσκοντας εκεί.

Με κέφι, μπρίο και μια σειρά από μουσικές επιλογές που της αρέσουν, η Νάντια είχε ανέβει στη σκηνή και είχε κλέψει τις εντυπώσεις τραγουδώντας και χορεύοντας τσιφτετέλι. Εκτός όμως, από το χορό της Μπουλέ, δείτε εδώ το επικό τσιφτετέλι μιας κυρίας.

Δείτε την:

Νύφη χορεύει το πιο «μαγικό» τσιφτετέλι στο γάμο της και αφήνει άφωνο το γαμπρό

Ένα "μαγικό" τσιφτετέλι κυκλοφορεί με 454.594 προβολές στο YouTube, με μια νύφη προ διετίας να χορεύει αισθησιακά, "τρίζοντας" τα πατώματα και τρελαίνοντας το γαμπρό.

Το γλέντι... άναψε μόλις ξεκίνησε να ακούγεται το τραγούδι "Άναψε το τσιγάρο", με την ίδια να χορεύει και να "αναστατώνει" την πίστα, δημιουργώντας χαμό και αναγκάζοντας άπαντες να σηκωθούν από τα τραπέζια τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε το λόγου το αληθές, με την εν λόγω νύφη να κερδίζει επάξια το βραβείο της... καλύτερης χορεύτριας μέσα σε νυφικό. Εκτός όμως, από αυτή την κοπέλα, δείτε εδώ μια άλλη νύφη να χορεύει ζεϊμπέκικο.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share