Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Το ζεϊμπέκικο της νύφης που έκανε τον γαμπρό να πέσει στα γόνατα (Video)

Σάστισαν όλοι

17 Οκτωβρίου 2020 12:59
Το ζεϊμπέκικο της νύφης που έκανε τον γαμπρό να πέσει στα γόνατα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στους γάμους είναι σύνηθες το ζεϊμπέκικο να το χορεύει ο γαμπρός. Η νύφη αποφάσισε να αλλάξει το κατεστημένο και να ρίξει μια ζεϊμπεκιά. Επίσης, δείτε μια γυναίκα με βαθύ ντεκολτέ να χορεύει ζεϊμπέκικο και να καταχειροκροτείτε, με το βίντεο να έχει ξεπεράσει τις 1.200.000 προβολές!

Η νύφη με το νυφικό της δεν διστάζει να χορέψει και να κάνει τον άνδρα της, που είναι πεσμένος μπροστά της και την χειροκροτεί, να την καμαρώσει. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η νύφη έχει ξεχωριστές χορευτικές ικανότητες και είναι το ίδιο αξιόλογο με αυτό των ανδρών.

Ακολουθεί βίντεο, με τη νύφη να χορεύει ζεϊμπέκικο στο γλέντι από το γάμο της:

Το ζεϊμπέκικο του μερακλή πατέρα στον γάμο της νύφης κόρης του που τον έκανε διάσημο στο ελληνικό διαδίκτυο!

Μερακλής πατέρας: Κάθε πατέρας ονειρεύεται τη στιγμή που θα ντύσει την κόρη του νυφούλα και θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία.

Πρόκειται για μία ιερή και ανεκτίμητη στιγμή. Εκεί, καταλαβαίνει πως κατάφερε να πάρει ένα νεογέννητο παιδί και με τη βοήθεια και της συζύγου του να την κάνει ενεργό μέλος της κοινωνίας.

Ένας πατέρας νιώθει απέραντη συγκίνηση και υπερηφάνεια, όταν στέκεται απέναντι στον γαμπρό του. Όταν και επίσημα πρόκειται να του δώσει το χέρι της κόρης του, την οποία μεγάλωσε με κόπους, ξενύχτια και πολύ προσωπική δουλειά για να μπορεί να σταθεί στην κοινωνία.

Ωστόσο, ξεχωριστό είναι και το γλέντι που πραγματοποιείται, μετά την τέλεση του μυστηρίου του γάμου. Εκεί, οι συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού μαζεύονται για να δειπνήσουν και να χορέψουν μαζί. Ωστόσο, όταν ο πατέρας της κόρης παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα αντίστοιχο βίντεο από γλέντι γάμου. Σε αυτό, ένας πατέρας χορεύει ζεϊμπέκικο στο γλέντι του γάμου. Οι χορευτικές του ικανότητες είναι εκπληκτικές. Όσον αφορά την απήχηση του βίντεο, εκείνο ξεπέρασε τις 90.000 προβολές στο Youtube.

Σας έχουμε ένα ακόμα αντίστοιχο βίντεο από γάμο: Τυφλός άνδρας σηκώνεται να χορέψει βαρύ ζεϊμπέκικο σε γάμο - Σε λίγα δευτερόλεπτα η νύφη και ο γαμπρός έπαθαν "εγκεφαλικό"

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share