Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τυφλός άνδρας σηκώνεται να χορέψει βαρύ ζεϊμπέκικο σε γάμο - Σε λίγα δευτερόλεπτα η νύφη και ο γαμπρός έπαθαν "εγκεφαλικό"

Σαρώνει στο διαδίκτυο!

12 Οκτωβρίου 2020 10:59
Τυφλός άνδρας σηκώνεται να χορέψει βαρύ ζεϊμπέκικο σε γάμο - Σε λίγα δευτερόλεπτα η νύφη και ο γαμπρός έπαθαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις χορευτικές του ικανότητες είχε δείξει πρόσφατα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, δείχνοντας πως το πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει δεν είναι... εμπόδιο!

Σε γάμο στην Πρέβεζα παραβρέθηκε στο πρόσφατο παρελθόν ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να χορέψει ζεϊμπέκικο.

Ένα ζεϊμπέκικο που θύμισε αρκετά το πιο ξεκαρδιστικό ζεϊμπέκικο με τα 5.000.000 views!

Νύφη ήταν η Σοφία Αρματά, αξιωματικός του Λιμενικού, η οποία τα τελευταία χρόνια υπηρέτησε στο γραφείο του πρώην υπουργού Ναυτιλίας.

Κάποια στιγμή, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σηκώθηκε και χόρεψε το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας», ενώ η νύφη και αρκετοί καλεσμένοι του έδιναν τον ρυθμό. Ένα ζεϊμπέκικο που λίγα λεπτά μετά είχε γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στα Μέσα!

Πανέμορφο μοντέλο χορεύει ένα μοναδικό ζεϊμπέκικο και τα πιάτα πέφτουν στα πόδια του βροχή

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που γράφουν ιστορία και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ένας από αυτούς είναι και το ζεϊμπέκικο του γοητευτικού αυτού ηθοποιού

Αυτή τη φορά ένας από τους καλεσμένους ήταν και ο ηθοποιός και μοντέλο Γιώργος Παράσχος που σηκώθηκε να χορέψει το "Ήλιε μου σε παρακαλώ" όσο η Κώστας Μακεδόνας βρισκόταν στην πίστα και μας ξάφνιασε. Ο ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει και αμέσως "σείστηκε" το στούντιο με τους υπόλοιπους καλεσμένους να καταχειροκροτούν τον βαρύ και "υποδειγματικό" χορό του. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός μας δείχνει το ταλέντο του στο χορό, δείτε εδώ τι συνέβη σε προηγούμενη εμφάνιση του στην εκπομπή.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share