Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το αντρίκειο ζεϊμπέκικο του πιο σέξι ηθοποιού που έκανε όλες τις γυναίκες να παραληρούν

Υπέροχος!

24 Μαΐου 2020 14:42
Το αντρίκειο ζεϊμπέκικο του πιο σέξι ηθοποιού που έκανε όλες τις γυναίκες να παραληρούν

O Γιώργος Παράσχος αν μη τι άλλο είναι από τους πιο γοητευτικούς άντρες της ελληνικής showbiz κι ακόμα κι αν είναι low profile και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες τα κατάφερε και στην τελευταία του εμφάνιση πραγματικά μας εντυπωσίασε!

Καλεσμένος βρέθηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγεία μας ρε παιδιά" κι ενώ η Γλυκερία βρισκόταν στην πίστα και ερμήνευε το γνωστό τραγούδι "της γερακίνας γιός", ο διάσημος ηθοποιός και μοντέλο σηκώθηκε να χορέψει και έκανε όλες τις γυναίκες να παραληρούν με το βαρύ και αντρίκειον ζεϊμπέκικο του . Αυτό βέβαια δεν ήταν το μοναδικό ζεϊμπέκικο που μας καθήλωσε, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που πλημμύρισε την πίστα με γαρύφαλλα.

Δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο του γοητευτικού ηθοποιού:

Το βαρύ ζεϊμπέκικο μελαχρινής καλλονής που έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν

Κοιτάζοντας στο διαδίκτυο, ανακαλύψαμε μια νεαρή κοπέλα να χορεύει ζεϊμπέκικο, καλύτερα και από άνδρα. Μπορεί να λένε ότι το ζεϊμπέκικο είναι ανδρική υπόθεση, ωστόσο, πολλές φορές έχουμε δει γυναίκες να καταχειροκροτούνται για τον χορό τους. Μάλιστα, μπορείτε να δείτε εδώ, πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφο να χορεύει το πιο "θρασύ" ζεϊμπέκικο.

Παρακάτω, λοιπόν, θα δείτε μια μελαχρινή καλλονή να χορεύει καταπληκτικά και γεμάτη υπερηφάνεια το μοναδικό κομμάτι "απόψε θέλω να πιω". Όπως ήταν αναμενόμενο η νεαρή καταχειροκροτήθηκε και έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν.

Δείτε τον εκπληκτικό χορό της:

Το αξέχαστο ζεϊμπέκικο αγαπημένου τραγουδιστή στο γάμο του που συγκινεί ακόμα και σήμερα

Αυτό το ζεϊμπέκικο του τραγουδιστή είναι πολύ δύσκολο να ξεχαστεί, αφού ήταν βαρύ αντρίκιο και τρομερά συγκινητικό!

Με το τραγούδι της Πίτσας Παπαδοπούλου και με τον κόσμο να σπάει πιάτα στα πόδια του, ο Αντώνης Ρέμος χόρεψε στη δεξίωση του γάμου του και άφησε εποχή, όπως ακριβώς είχε κάνει και αυτός ο πασίγνωστος ηθοποιός!

Παρών και ο Σάκης Ρουβάς που χειροκροτούσε όση ώρα χόρευε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο καλλιτέχνης ύστερα από 10 χρόνια συμβίωσης παντρεύτηκε εκείνη την μέρα την αγαπημένη του Υβόνη Μπόσνιακ. Ο γάμος ήταν πραγματικά ονειρικός με μόλις 350 καλεσμένους, πολύ χορό και φυσικά τραγούδι!

Απολαύστε τον τραγουδιστή να χορεύει:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share