Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Το "θρασύ" ζεϊμπέκικο πασίγνωστης δημοσιογράφου που άφησε τους πάντες άφωνους

Θεά!

19 Μαΐου 2020 14:38
Το

Το ζεϊμπέκικο τελικά δεν είναι καθαρά αντρική υπόθεση και αυτό αποδεικνύει η γνωστή δημοσιογράφος που χορεύει και κάνει τα πατώματα να... τρίζουν.

Ο λόγος για τη δημοσιογράφο και πολιτικό Νατάσα Ράγιου. Βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και χόρεψε ένα από τα πιο τίμια ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης.

Όσο ο Κώστας Καραφώτης ερμήνευε το κομμάτι "βραδιάζει" η Νατάσα Ράγιου εντυπωσίαζε τους πάντες. Δεν την έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες "εκδηλώσεις" γι' αυτό και ήταν η έκπληξη της βραδιάς καθώς φορώντας ψηλοτάκουνα και μια ένα στενό τζιν χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο που κανείς δεν περίμενε και άφησε τους πάντες άφωνους. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό ζεϊμπέκικο που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο του πιο γοητευτικού άντρα της ελληνικής showbiz.

Δείτε το εντυπωσιακό της ζεϊμπέκικο στο βίντεο που ακολουθεί:

Το τελευταίο αδημοσίευτο ζεϊμπέκικο διάσημης δημοσιογράφου που προκαλεί ανατριχίλα

Ένας και μόνο χορός μπορεί να εκφράσει άπειρα συναισθήματα κι ακόμα περισσότερο όταν μιλάμε για ένα ζεϊμπέκικο που είναι ο χορός της ψυχής. Αυτό ακριβώς απέδειξε κι η αγαπημένη δημοσιογράφος σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της.

Ο λόγος για τη Ρίκα Βαγιάνη, τη δημοσιογράφο που γνωρίσαμε μέσα από τα δελτία ειδήσεων και έφυγε άξαφνα απ τη ζωή πριν σχεδόν δυο χρόνια. Όσο στην πίστα βρισκόταν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ερμήνευε το "αυτός ο άνθρωπος αυτός" η γοητευτική δημοσιογράφος σηκώθηκε και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο αποδεικνύοντας σε όλους πως και οι γυναίκες μπορούν να χορέψουν τίμια και λεβέντικα και να δώσουν την ψυχή τους. Αυτό όμως, δεν είναι το μόνο βίντεο που "έγραψε ιστορία", δείτε εδώ το μοναδικό και σπάνιο ζεϊμπέκικο του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Όπως ήταν αναμενόμενο η δημοσιογράφος καταχειροκροτήθηκε και το βίντεο πλέον είναι μια από τις σπουδαιότερες στιγμές της δημοσιογράφου που μένουν για να μας τη θυμίζουν.

Δείτε το απολαυστικό ζεϊμπέκικο της Ρίκας Βαγιάνη που ανατριχιάζει τους πάντες:

Μερακλής άνδρας χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο και άφησε άφωνους τους πάντες

Ο άνδρας της φωτογραφίας, χόρεψε το καλύτερο ζεϊμπέκικο που είχαμε δει μέχρι σήμερα. Μάλιστα, άφησε άφωνους, όσους βρίσκονταν μπροστά εκείνη την ώρα.

Μετά το ζεϊμπέκικο πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού που άφησε το στίγμα του στην ελληνική τηλεόραση, θα σας παρουσιάσουμε έναν επαγγελματία χορευτή, ο οποίος χόρεψε τρομερά ένα βαρύ ζεϊμπέκικο. Με αφορμή λοιπόν, την 2η πανελλήνια συνάντηση χορού, ο άνδρας βρέθηκε στο "ΑΙΤΙΟΝ" και κατέπληξε τους πάντες με τις χορευτικές του κινήσεις.

Μάλιστα, στη λεζάντα του βίντεο ο ίδιος έγραψε: "Το ζεϊμπέκικο δεν μόνο βήματα... είναι ο συνδυασμός ρυθμού, μελωδίας και συναισθημάτων...".

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share