Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Δίδυμα δεν έχουν καταλάβει ότι γεννήθηκαν και παραμένουν αγκαλιασμένα όπως ήταν μέσα στην κοιλιά της μαμάς τους

Ότι πιο γλυκό θα δεις σήμερα!

28 Ιουλίου 2023 11:27
Δίδυμα δεν έχουν καταλάβει ότι γεννήθηκαν και παραμένουν αγκαλιασμένα όπως ήταν μέσα στην κοιλιά της μαμάς τους
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ο δεσμός που αποκτούν τα δίδυμα κατά τη διάρκεια της κύησης ξεπερνά κάθε προσδοκία καθώς πολλές φορές βλέπουμε να αποκτούν μια ιδιαίτερη σχέση.

Πολλές φορές αδέρφια που γεννιούνται μαζί λειτουργούν σαν συγκοινωνούντα δοχεία για όλη τους τη ζωή. Έτσι λοιπόν και αυτά τα διδυμάκια δεν έχουν καταλάβει ότι έχουν γεννηθεί και συμπεριφέρονται όπως όταν βρίσκονταν στον αμνιακό σάκο.

Αυτά τα δίδυμα μωρά δεν έχουν καταλάβει ότι γεννήθηκαν, και είναι αγκαλιασμένα όπως όταν ήταν στη μήτρα της μητέρας τους. Το μεγαλείο της ζωής!

Το βίντεο είναι ιδιαίτερα τρυφερό και όπως φαίνεται τα δύο αδέρφια δεν ξεκολλάνε το ένα από το άλλο!

Δείτε το βίντεο

Προσπαθούσε δέκα χρόνια να γίνει μαμά και σε ηλικία 48 ετών απέκτησε δίδυμα με παρένθετη μητέρα

Γυναίκες που κόντρα στις προβλέψεις, στα προβλήματα και τα εμπόδια που εμφανίστηκαν, απέδειξαν ότι είναι δυνατές και τίποτα δεν μπορεί να επισκιάσει τη θέλησή τους να σφίξουν στην αγκαλιά τους τα μωράκια τους!

H ιστορία της μαμάς Θεανώς που προσπαθούσε δέκα χρόνια να γίνει μαμά και σε ηλικία 48 ετών απέκτησε δίδυμα με παρένθετη μητέρα!

Στην εκπομπή “T-live” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHA παρακολουθήσαμε την συγκλονιστική ιστορία της 48χρονης Θεανώς που είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της εδώ και 18 χρόνια. Ήθελε όσο τίποτα να γίνει μαμά και πάλεψε σκληρά για να δει το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα όταν μαζί με τον άντρα της πήραν την απόφαση να αποκτήσουν ένα μωρό μέσω παρένθετης μητρότητας. Τελικά ήρθαν στη ζωή τους δίδυμα.

Δείτε ακόμα: «Δε θα σε ξαναφήσω ποτέ από τα μάτια μου»: Η στιγμή που μητέρα αγκαλιάζει τον εξαφανισμένο 3χρονο γιο της μετά από 11 μέρες (video)

 Προσπαθούσε δέκα χρόνια να γίνει μαμά και σε ηλικία 48 ετών απέκτησε δίδυμα με παρένθετη μητέρα

Η παρένθετη μητρότητα που χάρισε….δίδυμα

«Δεν είναι ταμπού η παρένθετη μητρότητα. Είναι δώρο Θεού. Εφόσον γίνεται κι αυτό, γιατί να μην μπορείς να αποκτήσεις έτσι ένα παιδί; Η ζωή μου όλη είναι αυτά τα μωρά» ανέφερε η Θεανώ, η οποία ζει με τον σύζυγό της στην Αμερική όπου διαδικασία της παρένθετης μητρότητας είναι ιδιαιτέρως διαδεδομένη, σε αντίθεση με την Ελλάδα.

«Μία φίλη μας το είχε κάνει κι έτσι μπήκαμε στη διαδικασία με την κοπέλα που θα γινόταν παρένθετη μητέρα. Δεν ήταν εύκολο. Είχε δικαστήρια… Ο άνδρας μου δεν το έβαλε κάτω κι έτσι στη ζωή μας ήρθαν αυτά τα δύο μωράκια» δήλωσε η 48χρονη στο T-live.

Όσο για τη γυναίκα που έγινε παρένθετη μητέρα στην Ελλάδα, όσο η Θεανώ και ο σύζυγός της ήταν στην Αμερική, σημείωσε: «Πρόκειται για μία κοπέλα που το έχει κάνει άλλες δύο φορές. Είναι ωραίος, ζεστός άνθρωπος, τη συμπαθήσαμε και ήταν πολύ έμπιστη. Είχαμε καθημερινή επικοινωνία».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share