Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αγοράκι συναντά στο δρόμο έναν σκύλο - Κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη στη συνέχεια

Συγκινητικη ιστορία

26 Μαΐου 2023 19:10
Αγοράκι συναντά στο δρόμο έναν σκύλο - Κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη στη συνέχεια
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα αγοράκι περπατούσε χαλαρά στο δρόμο όταν ξαφνικά συνάντησε ένα τεράστιο σκύλο. Στην αρχή έμεινε έκπληκτος με το μέγεθος του ζώου, αλλά μετά άρχισε να ουρλιάζει όσο πιο δυνατά μπορούσε για να το διώξει. "Φύγε σκυλί"! Ωστόσο, η αντίδραση του σκύλου ήταν απίστευτη. Μάθετε τι έκανε...

Παράλληλα, μια μητέρα αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του μωρού της και το βίντεο που καταγράφηκε είναι άκρως συγκινητικό, θα «μείνετε» όταν δείτε τι έκανε ο σκύλος.

Η αγάπη για τα σκυλιά

Ένα αγόρι που ονομάζεται Τομ είναι ένα ξεχωριστό παιδί. Τα σκυλιά τα αγαπούσε από πολύ μικρή ηλικία. Αυτό φάνηκε όταν ήταν μόλις δύο ετών. Μπορούσε να προσποιείται ότι ήταν σκύλος όλη μέρα. Συχνά γρύλιζε ή γάβγιζε και μερικές φορές κυκλοφορούσε στο σπίτι στα τέσσερα. Όταν έβγαινε βόλτα έξω, κάθε σκύλο που συναντούσε, του τραβούσε την προσοχή και ήθελε να παίξει μαζί του.

Γρήγορα έγινε σαφές στην οικογένεια του, ότι ένα κουτάβι θα έπρεπε να κάνει την εμφάνιση του στο σπίτι. Τελικά, αυτό συνέβη. Οι γονείς έφεραν ένα κουτάβι με το όνομα Λιν. Ο Τομ πέταξε στον έβδομο ουρανό. Δυστυχώς, η φιλία τους σύντομα τελείωσε.

Η εξαφάνιση της Λιν

Μία μέρα η Λιν εξαφανίστηκε από το σπίτι. Τι θα μπορούσε να είχε συμβεί στο αγαπημένο τους κατοικίδιο; Η καρδιά του μικρού Τομ κόντεψε να σπάσει. Το αγόρι είχε ταραχτεί πολύ. Οι γονείς άφησαν κατά λάθος το παράθυρο της κουζίνας ανοιχτό και η Λιν πιθανότατα πήδηξε πάνω στο τραπέζι και βγήκε από αυτό.

Το παράθυρο ήταν αρκετά ψηλό και το κουτάβι δεν είχε τρόπο να μπει μέσα ξανά. Με τις κάμερες που έχουν στηθεί περιμετρικά από το σπίτι, φαίνεται στο βίντεο, το κουτάβι να προσπαθεί πολλές φορές να μπει μέσα στο σπίτι. Δεν τα καταφέρνει και στη συνέχεια απομακρύνεται στο δάσος.

Όλοι στεναχωρήθηκαν

Οι γονείς του Τομ προσπάθησαν να καταλάβουν ποιες είναι οι πιθανότητες να επιστρέψει η Λιν μόνη της στο σπίτι. Σίγουρα δε θα μπορούσε να μπει από το παράθυρο που βγήκε καθώς ήταν πολύ ψηλά από το έδαφος. Ήταν δύσκολο για ένα τόσο μικρό σκυλάκι να κάνει τέτοιο άλμα. Αποφάσισαν να αφήσουν την πόρτα ανοιχτή για όλη τη μέρα και όλη τη νύχτα.

Όμως, πέντε μέρες αργότερα δεν υπήρχε ακόμα κανένα σημάδι της Λιν. Είχαν όλοι στεναχωρηθεί και τα δάκρυα του Τομ κυλούσαν καθημερινά στα μάγουλα του. Οι γονείς είχαν λυπηθεί και εκείνοι. Το δάσος πίσω από το σπίτι τους εκτεινόταν για περισσότερα από 50 χιλιόμετρα. Το να βρουν τη Λιν στο δάσος, ήταν σαν να ψάχνουν ψύλλους στ’ άχυρα. Όμως, αποφάσισαν να προσπαθήσουν και όπου βγει.

Η αναζήτηση απέτυχε

Οι γονείς και οι γείτονες έψαχναν για πάνω από ένα μήνα. Αλλά, η Λιν είχε φύγει. Όλοι άρχισαν να αποδέχονται ότι μάλλον δε θα έβλεπαν ξανά το κουτάβι. Οι γονείς έπρεπε να μεταφέρουν τα θλιβερά νέα στον γιο τους. “Γεια σου αγάπη μου.

Η μαμά και ο μπαμπάς έψαξαν παντού, αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε τη Λιν σου. Λυπούμαστε πολύ και ελπίζουμε να μας συγχωρέσεις. Αν θέλεις, μπορείς να διαλέξεις ένα νέο κουτάβι”. Όμως, η απάντηση που πήραν από τον Τομ ήταν πολύ διαφορετική από αυτή που περίμεναν.

Οργή

Ο Τομ δεν ήθελε να ακούσει στα αυτιά του για ένα νέο κουτάβι. Είπε ότι δεν ήθελε ποτέ ξανά σκύλο γιατί κανένα δε θα μπορούσε να αντικαταστήσει την αγαπημένη του Λιν. Άλλωστε, ένα άλλο κουτάβι πιθανότατα να έφευγε και αυτό από κοντά του, συμπλήρωσε. Η οργή του Τομ κράτησε πάνω από 10 λεπτά. Οι γονείς ήξεραν ότι ο γιος τους είναι απαρηγόρητος, αλλά δεν περίμεναν μια τέτοια αντίδραση, που άλλωστε δεν τη συνηθίζει.

Η αλλαγή συμπεριφοράς του Τομ

Ο Τομ δεν ήταν πια το ίδιο αγόρι. Κλειδώθηκε στο δωμάτιο του και αποκόπηκε εντελώς από τον έξω κόσμο. Έμοιαζε να είχε χάσει την αγάπη του για τα σκυλιά. Οι γονείς ήλπιζαν ότι απλώς περνούσε μία φάση και θα το ξεπερνούσε γρήγορα, αλλά αυτό απείχε πολύ από την πραγματικότητα. Με τον καιρό τα πράγματα έγιναν χειρότερα.

Αγοράκι συναντά στο δρόμο έναν σκύλο αλλά κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη στη συνέχεια

Οι συνέπειες από την απώλεια της Λιν άρχισαν να φαίνονται στο σχολείο. Ο Τομ δεν ήθελε να παρακολουθήσει τα μαθήματα του. Συχνά ήταν αγενής απέναντι στους δασκάλους του και έκανε δύσκολη τη ζωή στους συμμαθητές του. Ο Τομ από χαρούμενο και χαμογελαστό παιδί, είχε γίνει ένας απογοητευμένος και εκνευριστικός νταής. Όταν τον έδιωξαν από την τάξη για τέταρτη φορά μέσα σε μία βδομάδα, οι γονείς του, έπρεπε να πάνε ξανά στο γραφείο του διευθυντή για να συζητήσουν μαζί του. Μόνο ένα πράγμα μπορούσαν να κάνουν…

Τον έδιωξαν από το σχολείο

Ο Τομ έμεινε στο σπίτι του και διάβαζε τα μαθήματα του εξ αποστάσεως. Αποσπούσε υπερβολικά την προσοχή στην τάξη στους άλλους συμμαθητές του και στους δασκάλους. Όλοι φοβόντουσαν ότι θα συνεχίσει να εκφοβίζει τους άλλους. Όμως, αυτή η λύση θα επηρεάσει το μέλλον του. “Ένα παιδί χωρίς φίλους θα έχει προβλήματα όταν ενηλικιωθεί”, είπε η δασκάλα του.

Ο Τομ θα ήταν καλύτερο να έμενε σπίτι για να είναι ασφαλείς. Ας ελπίσουμε ότι το οικείο περιβάλλον θα προκαλέσει αλλαγή στη συμπεριφορά του και θα μπορέσει να επιστρέψει σύντομα στο σχολείο. Ωστόσο, ούτε αυτή η λύση δε βοήθησε πολύ. Η μητέρα του Τομ κόντευε να πάθει νευρικό κλονισμό. Ένα βροχερό απόγευμα, τον είδε να κοιτάζει έξω από το παράθυρο. Ο Τομ έκλαιγε και η μητέρα του τον ρώτησε τι συμβαίνει.

Η αγαπημένη του Λιν

“Μου λείπει τόσο πολύ η Λιν. Είναι καλά;”, αναρωτήθηκε ο Τομ. Έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που το αγαπημένο του σκυλάκι έφυγε από το σπίτι, αλλά η απόγνωση του Τομ ήταν τόσο μεγάλη. Οι γονείς ήλπιζαν ότι ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές του, αλλά ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι αυτό δε θα γίνει ποτέ.

Η μητέρα του αγοριού, προσπάθησε να φτιάξει μια γλυκιά και αισιόδοξη ιστορία, αλλά ακόμη και αυτό δεν είχε πολύ νόημα. Ο Τομ βγήκε από την πόρτα με το κεφάλι κάτω και κάθισε στο κράσπεδο. Τότε, ήρθε κάποιος που δεν περίμενε…

Η συνάντηση

Ένα τεράστιο καφέ σκυλί περνούσε τον δρόμο και στάθηκε μπροστά στο αγόρι που έκλαιγε. Το ζώο γάβγισε δύο φορές και κοίταξε τον Τομ με τη γλώσσα κρεμασμένη. “Φύγε χαζό σκυλί!”, φώναξε ο Τομ. Όμως, μετά από αυτά τα λόγιο ο Τομ κοίταξε τον σκύλο λίγο πιο προσεκτικά.

Τα μάτια του τετράποδου, θύμισαν στον Τομ τις αγκαλιές δίπλα στο τζάκι και τα παιχνίδια πίσω στην αυλή. Αυτόν τον σκύλο τον ήξερε πολύ καλά. Ήταν η Λιν! Ο Τομ έτρεξε προς τον φίλο του και αγκάλιασε τη Λιν σφιχτά γύρω από τον λαιμό. Η Λιν άρχισε να γλείφει τα μάγουλα του και κατευθύνθηκε προς την άκρη του δάσους. Του είχε μία έκπληξη!

Η Λιν έγινε μαμά

Ο Τομ έτρεξε πίσω από τη Λιν και μπήκε στο δάσος. Την έχασε για λίγο από τα μάτια του, αλλά ευτυχώς σύντομα άκουσε το γάβγισμα της. Τελικά, του είχε μια πραγματική έκπληξη. Η Λιν είχε μεγαλώσει, είχε ενηλικιωθεί και πλέον ήταν μητέρα.

Ανάμεσα από την πίσω αυλή και το δάσος κείτονταν τρία χνουδωτά και χαριτωμένα κουτάβια. Ο Τομ πήρε τη Λιν και τα κουτάβια και τα πήγε στο σπίτι. Αμέσως φώναξε τους γονείς του. Εκείνοι, χάρηκαν πολύ που βρέθηκε η Λιν και αποφάσισαν να υιοθετήσουν τα σκυλάκια. Τότε, έγινε ακόμη ένα μικρό θαύμα…

Ο Τομ έγινε καλά

Ο Τομ είχε αναρρώσει πλήρως. Αυτός και η Λιν έγιναν σύντομα οι καλύτεροι φίλοι και όλα τα αρνητικά συναισθήματα εξαφανίστηκαν μια για πάντα. Ο Τομ έγινε το χαμογελαστό αγόρι που ήταν παλιά. Μετά από μερικές βδομάδες, επέστρεψε στο σχολείο. Πλέον τα πάει περίφημα και εκεί.

Παίρνει καλούς βαθμούς και έχει δημιουργήσει σχέσεις με τους συμμαθητές του που έχουν εξελιχθεί σε καλές φιλίες. Τα παιδιά τον επισκέπτονται σχεδόν καθημερινά. Φυσικά, θέλουν να δουν τον Τομ, αλλά παράλληλα θέλουν να παίξουν με τη Λιν και τα κουταβάκια. Ένας σκύλος και ένας άνθρωπος ήταν πάντα οι καλύτεροι φίλοι. Όπως ο Τομ και η Λιν!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share