Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Για τους εναλλακτικούς: Η παραλία με τα κόκκινα βράχια και τα εξωπραγματικά νερά που σου «κόβει» την ανάσα

Ό,τι πρέπει για να χαλαρώσετε με θέα το απέραντο γαλάζιο!

16 Μαΐου 2024 14:17
Για τους εναλλακτικούς: Η παραλία με τα κόκκινα βράχια και τα εξωπραγματικά νερά που σου «κόβει» την ανάσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάθε παραλία στην Ελλάδα είναι ένας μικρός «επίγειος» παράδεισος, κάθε γωνιά μιά σκηνή βγαλμένη από παραμύθι.

Προφανώς, η κάθε παραλία ικανοποιεί διαφορετικές προτιμήσεις. Υπάρχουν οι παραλίες με τα ρηχά και καθαρά νερά που προτιμούν οι περισσότεροι για το μπάνιο τους.

Και υπάρχουν και εκείνες οι παραλίες που είναι περισσότερο για τους εναλλακτικούς, που προτιμούν το κάτι διαφορετικό και αγαπούν να εξερευνούν τις πιο παράξενες γωνιές της Ελλάδας.

Με την ευκαιρία, ταξιδέψτε σε μία από τις ωραιότερες παραλίες της Μεσογείου.

Μια από αυτές, είναι η παραλία Έριστος. Μια εναλλακτική γωνιά στο Αιγαίο και συγκεκριμένα στην Τήλο. Εκεί που θα βρεις ένα αληθινό ησυχαστήριο και θα απολαύσεις μια εντελώς διαφορετική εμπειρία.

Με την ευκαιρία, δείτε την μαγική παραλία που απέχει 1,5 ώρα από την Αθήνα.

Έριστος: H παραλία για τους εναλλακτικούς

Η παραλία στην Τήλο με τα κόκκινα βράχια και τα σαγηνευτικά  νερά που σου «κόβει» την ανάσα

Μπορεί η παραλία Έριστος να μην σου λέει κάτι και να μην την έχεις ξανακούσει αλλά αν βρεθείς στην Τήλο, σύντομα θα καταλάβεις ότι πρόκειται για την πιο διάσημη (ή μέσα στις πιο διάσημες) παραλία της Τήλου. Βρίσκεται σε απόσταση 3 περίπου χιλιομέτρων νότια του Μεγάλου Χωριού, της πρωτεύουσας δηλαδή της Τήλου.

Η παραλία Έριστος με το ιδιαίτερο όνομα είναι μια μεγάλη παραλία που φτάνει περίπου το 1,5 χιλιόμετρο η οποία έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά. Το ένα είναι η φυσική σκιά που προσφέρει και το άλλο η ησυχία της. Μια μεγάλη χρυσή αμμουδιά με καταγάλανα νερά στην οποία θα βρεις και βότσαλα ανά σημεία. Τα νερά της έχουν επίσης μια χαρακτηριστική δροσιά και υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Είναι λόγω των πηγών Τήλος – Έριστος τα οποία εκβάλλουν στην περιοχή στην οποία βρίσκεται η παραλία.

Το σίγουρο είναι ότι θα συναντήσεις εκεί κόσμο που έχει πάει απλώς να διαβάσει το βιβλίο του ή ακόμη και να απολαύσει κάποια έναστρη βραδιά με κιθάρες και καλή παρέα.

Χαλαρώστε με θέα το απέραντο γαλάζιο!

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share