Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Είδε ένα φίδι με 6 τεράστια εξογκώματα στο σώμα του, αλλά μόλις το πλησίασε; Αυτό που αντίκρισε τον έκανε να παγώσει!

Βίντεο που κόβει την ανάσα!

16 Μαΐου 2022 09:40
Είδε ένα φίδι με 6 τεράστια εξογκώματα στο σώμα του, αλλά μόλις το πλησίασε; Αυτό που αντίκρισε τον έκανε να παγώσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα φίδια είναι γνωστό ότι είναι απρόσεκτα με την τροφή τους. Συχνά καταβροχθίζουν ολόκληρη τη λεία τους, και μη μπορώντας να τα χωνέψουν, πεθαίνουν από επιπλοκές της πέψης.

Επειδή ένας πύθωνας μπορεί να φάει ένα ολόκληρο μοσχαράκι, δεν σημαίνει όμως ότι είναι καλή ιδέα. Το ίδιο ισχύει για την κόμπρα, την πρωταγωνίστρια του παρακάτω βίντεο, που έχει καταπιεί έξι ολόκληρα αυγά.

Για κάποιο λόγο, πιθανόν επειδή δεν μπορούσε να χωνέψει τα αυγά, τα βγάζει ένα ένα από το στόμα της. Κάποιοι σχολίασαν ότι η κόμπρα ήταν νηστική, όμως ο λόγος που έβγαλε τα αυγά, ήταν επειδή ένιωσε απειλή και δε θα μπορούσε να ξεφύγει από τον κίνδυνο, αν ήταν χορτάτη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε επαρχιακή πόλη της Ινδίας.

Βρέθηκε νεκρή ανάμεσα σε 140 φίδια με έναν πύθωνα τυλιγμένο στον λαιμό της

Η είδηση δεν θα είχε ενδιαφέρον, εάν δεν γίνονταν γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε. Το πτώμα της 36χρονης Λόρα Χερστ βρέθηκε την Τετάρτη σε ένα ακατοίκητο σπίτι στο Όξφορντ, με έναν πύθωνα μήκους 2,4 μέτρων τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό της άτυχης γυναίκας.

Την πληροφορία έδωσε στη δημοσιότητα η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας σε μία ανακοίνωση. Οι γιατροί προσπάθησαν χωρίς αποτέλεσμα να συνεφέρουν τη γυναίκα, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Όπως έγινε γνωστό στο σπίτι όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας φιλοξενούνταν 140 ερπετά.

«Φαίνεται πως στραγγαλίστηκε από το ερπετό», εξήγησε η αξιωματικός, που μίλησε στην εφημερίδα Lafayette Journal & Courier και συμπλήρωσε «Θα είμαστε βέβαιοι μετά τη νεκροψία νεκροτομή».

Η κατοικία, που ανήκει στον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας Ντον Μάνσον, χρησιμοποιείτο ειδικά για τη φιλοξενία των 140 ερπετών, τα 20 εκ των οποίων ανήκαν στο θύμα, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Ο θάνατος της Χερστ είναι ένα «τραγικό δυστύχημα», είπε στην εφημερίδα ο Μάνσον, ο οποίος ανακάλυψε το πτώμα.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share