Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Φίδι δάγκωσε τη γυναίκα στο στnθoς και το φίδι πέθανε από δηλητηρίαση σιλικόνης

Απίστευτο!

29 Ιουλίου 2021 09:20
Φίδι δάγκωσε τη γυναίκα στο στnθoς και το φίδι πέθανε από δηλητηρίαση σιλικόνης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αρχική σύλληψη ισραηλινού φωτογράφου να απαθανατίσει μια ξανθιά ενόσω εκείνη θα άφηνε έναν μεγαλειώδη βόα σφιγκτήρα να τυλιχτεί νωχελικά πάνω της, είχε άσχημη κατάληξη όταν το μη δηλητηριώδες φίδι δάγκωσε το μοντέλο. Το θύμα όμως δεν ήταν το προφανές.

Η οικειότητα που έδειξε η «σιλικονάτη» Όριτ Φοξ στον βόα δυσαρέστησε το φίδι που αντέδρασε δαγκώνοντας την στο στnθoς. Ενώ όμως, η Φοξ γλίτωσε με ένα μικρό σοκ και ένα εμβόλιο τετάνου, το τεράστιο φίδι … πέθανε από δηλητηρίαση σιλικόνης!

Το μοντέλο έδειχνε εξαρχής άνετο κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, όπου φορούσε ένα ριγέ άσπρο και κόκκινο φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ.

Δεν δίσταζε να παίρνει πόζες ενόσω άφηνε το φίδι να τυλίγεται γύρω από το πόδι, την μέση και τον λαιμό της.

Όταν όμως κάποια στιγμή αποφάσισε να ανεβάσει το «θερμόμετρο» προσπαθώντας να γλύψει το κεφάλι του φιδιού, σημείο πολύ ευαίσθητο σε εξωτερικά ερεθίσματα, εκείνο αντέδρασε οργισμένα. Αμέσως μόλις χαλάρωσε ελαφρά τη λαβή της, ο βόας όρμηξε απευθείας και έχωσε τα δόντια του μήκους μεγαλύτερου από ένα εκατοστό στον αριστερό της μαστό.

Το συνεργείο επενέβη άμεσα και απελευθέρωσε την κοπέλα από το δάγκωμα του φιδιού, τα αποτελέσματα όμως για τον βόα ήταν ολέθρια. Τα επιθέματα σιλικόνης στους μαστούς της Φοξ τον είχαν δηλητηριάσει.

Η γυναίκα και το φίδι: Μια διδακτική ιστορία για τους φίλους-φίδια

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι αληθινή και αφορά μία γυναίκα που ζούσε κάποτε στην Ινδία την εποχή του Μεσαίωνα και είχε για κατοικίδιο έναν πύθωνα, τον οποίο λάτρευε. Το φίδι είχε τέσσερα μέτρα μήκος και φαινόταν υγιές μέχρι που μία μέρα ξαφνικά σταμάτησε να τρώει.

Η ανορεξία του πύθωνα συνεχίστηκε και τις επόμενες εβδομάδες. Η απελπισμένη γυναίκα έκανε τα πάντα, αλλά τίποτα δεν βοήθησε το φίδι να ξαναβρεί την όρεξη του. Στο τέλος αποφάσισε να το πάει στον κτηνίατρο ως έσχατη λύση.

Ο κτηνίατρος άκουσε προσεκτικά όσα του είπε η γυναίκα και μετά τη ρώτησε: «Το φίδι σας κοιμάται μαζί σας τη νύχτα και τυλίγεται γύρω σας;».

Η γυναίκα έκπληκτη από την ερώτησή του κτηνιάτρου και κυρίως από το πόσο μέσα είχε πέσει, απάντησε καταφατικά: «Ακριβώς έτσι, γιατρέ μου. Και λυπάμαι πολύ, γιατί δεν μπορώ να το βοηθήσω».

Ο κτηνίατρος τότε απάντησε: «Κυρία μου, το φίδι σας δεν είναι άρρωστο. Ετοιμάζεται να σας φάει. Κάθε φορά που έρχεται δίπλα σας και νομίζετε ότι σας αγκαλιάζει τυλίγοντας το σώμα του γύρω σας απλά υπολογίζει το μέγεθος σας και προετοιμάζεται για να σας επιτεθεί. Δεν τρώει ώστε να έχει αρκετό χώρο να σας χωνέψει πιο εύκολα».

Το ηθικό δίδαγμα αυτής της ιστορίας;

Έχεις φίλους κοντά σου με τους οποίους μιλάτε 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα. Τους αγαπάς, τους νοιάζεσαι και νομίζεις ότι σε αγαπούν και εκείνοι, αλλά οι προθέσεις τους είναι άλλες. Είναι φίλοι-φίδια. Οι αγκαλιές και τα φιλιά δεν είναι πάντα ειλικρινή. Πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις ποιοι είναι οι φίλοι και ποιοι είναι τα φίδια.

Να μη φοβάσαι αυτόν που θεωρείς εχθρό σου, γιατί μπορεί να μην είναι. Να φοβάσαι τους ψεύτικους φίλους σου, τους Ιούδες, τα φίδια τα κολοβά, που τη στιγμή που σε αγκαλιάζουν και σε φιλούν, καραδοκούν να σε «φάνε» και μηχανεύονται το κακό σου.

Πύθωνας κάνει αγκαλιά του θανάτου σε τίγρη…Το βίντεο κόβει την ανάσα

Μια τίγρης δέχεται επίθεση από έναν πύθωνα και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Τι θα γίνει στην απίθανη τιτανομαχία;

Μπορεί να νομίζετε ότι η τίγρης είναι πιο δυνατό ζώο, και μπορεί να ξεφύγει γρήγορα από τα άλλα ζώα που την καταδιώκουν, ωστόσο αν πιάσει κάτι με δύναμη ο πύθωνας και το σφίξει...τότε χλωμά τα πράγματα. Μετά από τη μάχη τίγρης με αρκούδα που κόβει την ανάσα, ακόμα μια που θα σας σοκάρει.

Η τίγρης προσπαθεί με νύχια και με δόντια να απομακρύνει το φίδι, που συνεχίζει να την σφίγγει και να την αγκαλιάζει. Δείτε την μάχη και άλλες μάχες στο βίντεο:

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share