Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Όταν ο Έλον Μασκ... τρελάθηκε με την Ελένη Τσολάκη: Το ιδιαίτερο σχόλιο για την παρουσιάστρια

«Αυτός είναι ένας ωραίος τρόπος...»

23 Απριλίου 2024 09:57
Όταν ο Έλον Μασκ... τρελάθηκε με την Ελένη Τσολάκη: Το ιδιαίτερο σχόλιο για την παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Έλον Μασκ φαίνεται πως είναι... οπαδός της ελληνικής τηλεόρασης, με τον μεγιστάνα και ιδιοκτήτη του Twitter, όπου συχνά-πυκνά τοποθετείται, να σχολιάζει την Ελένη Τσολάκη εξαιτίας της ιδιαίτερης παρουσίασης καιρού, που έκανε κάποτε.

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο, που συγκρίνει με χιούμορ το πώς λένε τον καιρό στη Γερμανία και πώς στην Ελλάδα. Σε αυτό πρωταγωνίστριες είναι μία Γερμανίδα μετεωρολόγος και η Ελένη Τσολάκη, η οποία παρουσίαζε με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο πριν χρόνια τον καιρό στην εκπομπή του Alpha, «Happy Day», όπως κι εκείνος που χόρευε τσιφτετέλι.

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας Έλον Μασκ, βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο, μάλλον θεώρησε πως οι Έλληνες μετεωρολόγοι χορεύουν και τραγουδούν καθημερινά κατά την παρουσίαση του δελτίου πρόβλεψης του καιρού γι’ αυτό και έγραψε, «Αυτός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα».

Δημογραφικό στην Ελλάδα: Μέχρι και ο Έλον Μασκ ανησυχεί για την πληθυσμιακή κατάρρευση στη χώρα μας

Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας σχολιάζει με ανάρτηση του στο "Χ" ο Έλον Μασκ, με τον δισεκατομμυριούχο να κάνει λόγο για "πληθυσμιακή κατάρρευση" της χώρας.

Αναπαράγοντας ανάρτηση άλλου χρήστη, που με τη σειρά της βασίζεται σε αμφιλεγόμενο δημοσίευμα, ο Μασκ αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η Ελλάδα είναι μια από τις δεκάδες χώρες που βιώνουν πληθυσμιακή κατάρρευση λόγω των χαμηλών ποσοστών γεννήσεων".

Το εν λόγω δημοσίευμα καταγράφει την Ελλάδα ως το "πρώτο έθνος που θα υποστεί πληθυσμιακή κατάρρευση", συνδέοντας ωστόσο το -υπαρκτό κατά τα άλλα- θέμα της υπογεννητικότητας με τους εμβολιασμούς κατά του Covid-19 και τους "αυξανόμενους στη χώρα αιφνίδιους θανάτους", όπως συγκεκριμένα τονίζει.

"Η καρδιακή ανεπάρκεια, τα εγκεφαλικά επεισόδια, οι θρομβώσεις και η εμφάνιση καρκίνου σε υγιείς νέους ανθρώπους έχουν προκαλέσει την εκτόξευση των ποσοστών θνησιμότητας στην Ελλάδα, την ώρα που τα επίπεδα γονιμότητας σε νέους άνδρες και γυναίκες έχουν οδηγήσει στην κατακόρυφη μείωση των γεννήσεων", γράφει το δημοσίευμα, το οποίο επίσης επικαλείται και δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη περί "εθνικής απειλής" ως προς το δημογραφικό.

Η ανάρτηση του Έλον Μασκ:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share