Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

5+1 υπέροχα street food που θα γίνουν το επόμενο στέκι σας!

Θα ξετρελαθείτε!

30 Σεπτεμβρίου 2021 07:59
5+1 υπέροχα street food που θα γίνουν το επόμενο στέκι σας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν είστε φαν του street food τότε το Athensmagazine.gr σας έχει τις καλύτερες επιλογές για να περάσετε καλά. Αν σας αρέσουν οι λιχουδιές τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τις επιλογές που σας προτείνουμε. Παράλληλα σας προτείνουμε και μερικές αγαπημένες πιτσαρίες που θα λατρέψετε!

Ο Billy στο Περιστέρι

Λίγο πριν βγεις στην Εθνική, επί της Εθνάρχου Μακαρίου κοντά στο εκθεσιακό κέντρο στο Περιστέρι, συναντάς την καντίνα του Billy με μια τεράστια πινακίδα να κραυγάζει "Σαντουϊτσάδικο - Hot Dog". Και αυτά ακριβώς σου προσφέρει: τεράστια σάντουιτς με υπέροχο ψωμάκι, μεγάλη ποσότητα κρέατος και γευστική BBQ sauce!

Ο Billy, αν και συγκαταλέγεται στην κατηγορία "βρώμικο" διαθέτει από τα πιο ποιοτικά κρεατικά και προϊόντα που έχουμε δοκιμάσει σε καντίνα, οπότε μην παραλείψεις να τον επισκεφθείς αν ο δρόμος σε βγάλει δυτικά.

Ο Billy στο Περιστέρι

Ο Μερακλής στο Φλοίσβο

Εδώ και 50 σχεδόν χρόνια, η καντίνα αυτή στέκει κοντά στη Μαρίνα του Φλοίσβου, πλέον πίσω από τις γραμμές του τραμ. Παρά το ότι έχει κρυφτεί πλέον και δεν κοιτάει την Παραλιακή, ο κόσμος ακόμα την προτιμάει, μιας και προσφέρει κάτι διαφορετικό: σάντουιτς μεν, με αλλαντικά και όχι άλλο κρέας δε!

Στην καντίνα του Μερακλή θα γευτείς έναν υπέροχο συνδυασμό πάριζας, μορταδέλας, ζαμπόν, καπνιστού χοιρινού και σαλαμιού αέρος, συνοδευμένο από το κλασσικό ψωμάκι και τα υπόλοιπα απαραίτητα: τυρί, ντομάτα, κέτσαπ, μουστάρδα και τυροσαλάτα!

Ο Μερακλής στο Φλοίσβο

Η γαλιάντρα

H νέα καντίνα στο Μεταξουργείο που ακούσει στο όνομα "γαλιάντρα". Για να φας στην «Γαλιάντρα», δεν χρειάζεται να έχεις ξενυχτήσει πρώτα, μπορείς να κάτσεις στα πολύχρωμα βαρέλια της και πριν πιείς το ποτό σου.

Η πλατεία Αύδη έγινε το καλύτερο σκηνικό για το νέο γευστικό εγχείρημα της Γωγούς Δελογιάννη, που μαζί με την Νέλλη Μποφίλιου και τον Μιχάλη Δημάκο αποφάσισαν να μετατρέψουν μια εγκαταλειμμένη αυλή σε hot προορισμό για όσους αγαπούν το street food.

Καντίνα η Γαλιάντρα

Sando

Ένα pop up delivery only project έφτασε στην καρδιά της πρωτεύουσας προκειμένου να κάνει και τους πιο δύσπιστους ν' αγαπήσουν την ιαπωνική κουζίνα. O σεφ του Poké, Γιάννης Κανδυλίδης μαζί με τον φίλο του Δημήτρη Κανταράκη, σεφ του Στ’ Άστρα, αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυτό το μοναδικό pop up delivery only project, το οποίο αν και μετρά μόνο λίγες εβδομάδες ζωής, φαίνεται να έχει αγαπηθεί πολύ.

Sando: Street food

Feyrouz

Όσοι αγαπούν τις ανατολίτικες γεύσεις, θα κάνουν στέκι τους το Feyrouz καθώς σερβίρει πληθωρικά, αυθεντικά, χειροποίητα και γευστικότατα λαχµατζούν. Εκτός από τον... πρωταγωνιστή του µενού, θα απολαύσετε και νοστιµότατες σούπες σε χάρτινο κυπελλάκι.

Feyrouz: Street food

Hoocut

Αυτό δεν είναι ένα ακόμα σουβλατζίδικο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά ένας τρόπος να δούμε το σουβλάκι... αλλιώς, αφού έχει μαγειρευτεί με τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά από τους έμπειρους σεφ του γνωστού εστιατορίου Cookoovaya.

Hoocut street food

 

Ροή ειδήσεων

Share