Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

4+1 υπέροχα μαγαζιά για να απολαύσετε το brunch σας!

Θα σας τρέχουν τα σάλια

11 Σεπτεμβρίου 2023 07:18
4+1 υπέροχα μαγαζιά για να απολαύσετε το brunch σας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις καλύτερες επιλογές για να απολαύσετε το brunch σας στα πιο "in" στέκια της Αθήνας. Ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητά τους όσο και για τις αγαπημένες γεύσεις τους. Μια δοκιμή θα σας πείσει και θα αποτελέσουν το επόμενο στέκι σας. Παράλληλα σας προτείνουμε και 5 υπέροχα μαγαζιά με αυλές για να δροσιστείτε.

Che Cocina y Barra Sudamericana

Μια εξωτική όαση στο κέντρο του Πειραιά, που, με σήμα κατατεθέν τη «χιλιοφωτογραφημένη» Φρίντα Κάλο στον εξωτερικό του τοίχο, έχει γίνει ένα από τα πιο «instagrammable» μαγαζιά της περιοχής!

Ένας all day, πολύχρωμος χώρος, με ethnic πινελιές τόσο στη διακόσμηση όσο και στις γεύσεις, μας υποδέχεται από νωρίς στη χαλαρωτική του ατμόσφαιρα για να απολαύσουμε καφέ & ένα πλούσιο brunch, ενώ το μενού του, που έχει επιμεληθεί ο Χάρης Στασινός, μας ταξιδεύει σε δημιουργικά γευστικά μονοπάτια.

Το βράδυ, οι ρυθμοί ανεβαίνουν και τη σκυτάλη παίρνει η εκλεκτή signature cocktail list υπό τους ήχους ψαγμένων μουσικών επιλογών.

Info: Καραΐσκου 151, Πειραιάς

Μαγαζιά για brunch στον Πειραιά

Αργυρώ

Στη θρυλική «Πασαρέλα» του Πειραιά, τον πολυσύχναστο πεζόδρομο που έχει αποτελέσει ανέκαθεν σημείο συνάντησης των απανταχού Πειραιωτών, βρίσκουμε έναν μοντέρνας αισθητικής χώρο, με ατού του τη θεά στο Πασαλιμάνι και τη Μαρίνα Ζέας από τον επάνω όροφο, αλλά και στην περατζάδα από τα εξωτερικά του τραπεζάκια.

Με highlight τις αμέτρητες, ολόφρεσκες γεύσεις παγωτού που παρασκευάζονται καθημερινά στο εργαστήριό της, η «Αργυρώ» μας λέει την πιο γλυκιά καλημέρα με μια μεγάλη ποικιλία από ροφήματα & χυμούς, τα οποία συνοδεύουν μοναδικά τα πληθωρικά γλυκά της. Εμείς σας προτείνουμε, μαζί με τον καφέ σας, να δοκιμάσετε το μοναδικό red velvet cake!

Info: Αγγέλου Μεταξά 7-9, Πασαλιμάνι

Μαγαζιά για brunch στον Πειραιά

King George XIV

Ένα Cafe- Brasserie στην καρδιά του Πειραιά, μας υποδέχεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στον ανακαινισμένο χώρο του, που θυμίζει bistrot! Μια «προσεγμένη» πολύχρωμα στοά, με exotic διακοσμητικές πινελιές και παριζιάνικο αέρα, έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα αγαπημένα στέκια της περιοχής, για τον πρώτο καφέ της ημέρας & ένα απολαυστικό brunch τα Σαββατοκύριακα, πριν ή μετά την καθιερωμένη βόλτα στα μαγαζιά της Γεωργίου.

Τις καθημερινές, γεμίζει από κόσμο που θέλει να απολαύσει ένα light lunch break, ενώ όταν βραδιάσει, μας υποδέχεται για το απαραίτητο socializing με τη συνοδεία μιας ενδιαφέρουσας επιλογής από την εκλεκτή cocktail list!

Info: Βασ. Γεωργίου Α’ 14

Μαγαζιά για brunch στον Πειραιά

Belle Epoque

Χωμένο στον ήσυχο πεζόδρομο της Αριστοτέλους, μόλις 2 βήματα από την πλατεία Κοραή και το Δημοτικό θέατρο, συναντάμε το Mπελ Επόκ, ένα μαγαζί που με την vintage αισθητική του και τις 60s διακοσμητικές του επιρροές, μας ταξιδεύει στον χρόνο!

Ένας χώρος χαρούμενος και φωτεινός, με ιδιαίτερες πινελιές (το ασπρόμαυρο πλακάκι στο πάτωμα, το αίθριο) που έχει γίνει αγαπημένο στέκι χάρη στο φημισμένο του, λαχταριστό, all day brunch menu, τα δροσιστικά cocktails του (επίσης all day!) και τον εκλεκτό του καφέ (με χαμηλή οξύτητα και χαρμάνια πλούσια σε γεύση και αρώματα). Όλα αυτά, υπό τους ήχους ψαγμένων μουσικών επιλογών που μας μεταφέρουν στην «Ωραία Εποχή».

Info: Αριστοτέλους 10

Μαγαζιά για brunch στον Πειραιά

Foyer Cafe Bistrot

Ένα γνήσιο bistrot άνοιξε τις πόρτες του εντός Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ενός εμβληματικού κτηρίου με ιστορία 120 χρόνων, με σκοπό να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πόλη.

Tο Foyer Café Bistrot, που φέρει την υπογραφή των Πειραιωτών Κοσμά Καραβά, Δημήτρη Παναγόπουλου και Γιώργου Νικολάου, έχει ήδη αναδειχθεί στο στολίδι της πόλης, καθώς προβάλλει με μοναδικό τρόπο την αίγλη του παρελθόντος μέσα από ένα «σύγχρονο» πρίσμα.

Ένα αυθεντικό μπαρόκ σκηνικό, λοιπόν, αποτελεί την καθημερινή απόλαυση Πειραιωτών και μη, που επιθυμούν να απολαύσουν τα ιδιαίτερα ροφήματα & το εκλεπτυσμένο του μενού.

Info: Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 32, Τ. 21 0410 0450

Μαγαζιά για brunch στον Πειραιά

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share