Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Βάλτε άρωμα και γεύση στη μέρα σας με καφέ Espresso Portioli

Διακεκριμένος για τη γεύση και τη ποιότητα του

9 Δεκεμβρίου 2021 13:57
Βάλτε άρωμα και γεύση στη μέρα σας με καφέ Espresso Portioli
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Espresse S.A., με 25 χρόνια εμπειρία στο χώρο του καφέ και την επιλεκτική και αποκλειστική εισαγωγή των χαρμανιών του Ιταλικού οίκου Portioli, έχει χτίσει μια κληρονομιά ποιότητας και συνεργασίας. Με την ηγετική θέση που κατέχει τόσο η Ελληνική εταιρεία καφέ Espresse S.A. αλλά και η Ιταλική Portioli, η συνεργασία των δύο εταιρειών είναι πλέον εμβληματική στο χώρο του espresso.

Με εκλεκτές γεύσεις και την καλύτερη ποιότητα, η Espresse S.A. από το 1996 παρέχει αποκλειστική διάθεση του καφέ espresso Portioli στην Ελλάδα. Ο γλυκόπιοτος, κρεμώδης αρωματικός καφές της ιταλικής εταιρείας, διακεκριμένος για τη γεύση και τη ποιότητα του, φτάνει σε εμάς από το Μιλάνο της Ιταλίας και διανέμετε σε όλη την Ελλάδα.

Μόνο οι καλύτερες ποιότητες των Arabica και Robusta (φυσικών και πλυμένων), προσεκτικά επιλεγμένες από τις πιο κατάλληλες περιοχές της γης, λαμβάνοντας υπόψη τον ιδανικό βιότοπο και τo κατάλληλο υψόμετρο, συνθέτουν μια μοναδική «συμφωνία» αρωμάτων. Εξαιρετικά «συστατικά» που πλημμυρίζουν τον ουρανίσκο με ευχάριστες γευστικές νότες και μεθυστική αίσθηση.

Espresso Portioli
O κ. Νίκος Πάπας Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ESPRESSE SA

Η Portioli επιλέγει τους καλύτερους κόκκους και τους αναμειγνύει με ειδικό τρόπο, έτσι ώστε να προσφέρει στους baristas τα καλύτερα blend καφέ.

Το IL TOP είναι ένα υπέροχο blend που διακρίνεται από τη µεγάλη «κοµψότητα» των γεύσεών του, την βελούδινη πληρότητα της γεύσης του και το φίνο φρουτώδες άρωµά του. Για εξαιρετικά πλούσια γεύση δοκιμάστε τον ιταλικό Espresso Extrabar

ενώ ιδανικός για απαράμιλλη ισορροπία της γλυκύτητας και του αρώματος είναι ο καφές Αroma. O Espresso Gusto με μοναδική και ιδιαίτερη γεύση για τους λάτρεις του έντονου αρώματος ενώ ο Soave χαρακτηρίζεται από τη µέγιστη εξύψωση των µαγικών γεύσεων του "Oriental" µε µπαχαρικά και λευκή σοκολάτα.

Στόχος της εταιρείας είναι να διατηρήσει την ηγετική της θέση στο χώρο του καφέ, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

TAGS
 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share