Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 12/04: Αυτή η ομάδα παίρνει το έπαθλο επικοινωνίας!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

12 Απριλίου 2022 08:59
Survivor spoiler 12/04: Αυτή η ομάδα παίρνει το έπαθλο επικοινωνίας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 οδηγείται προς το τέλος του κύκλου αυτής της εβδομάδας, όπου αναμένεται να μάθουμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει, μια ανάσα πριν από το πάρτι της ένωσης, που θα μας βάλει στην τελική ευθεία.

Έχουν περάσει, άλλωστε, ήδη 3.5 μήνες από τότε, που ξεκίνησε το ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ για τον πέμπτο κύκλο. Οι αντοχές λιγοστεύουν, αλλά άπαντες οι παίκτες έχουν μεγάλη επιθυμία να φτάσουν μέχρι το τέλος και να κόψουν πρώτοι το «νήμα» του νικητή για την χρονιά αυτή, διαδεχόμενοι τον Σάκη Κατσούλη.

Μέχρι να φτάσουμε στο Γαλάτσι, βέβαια, έχουμε αρκετό καιρό ακόμη, αλλά όσο ο καιρός περνά τόσο περισσότερο θα το σκέφτονται οι παίκτες. Για έναν από αυτούς, βέβαια, το ταξίδι θα τελειώσει γρήγορα κι εμείς γνωρίζουμε ήδη ποιος είναι αυτός, που θα χάσει το μεγάλο γλέντι, προτού οι δύο ομάδες βρεθούν στην ίδια παραλία και μεταφέρουν το... όμορφο κλίμα τους σε ένα μεγάλο μπλέξιμο.

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Πριν μάθουμε, ωστόσο, ποιος φεύγει, έχουμε δύο ακόμη αγωνίσματα και είδαμε πως οι παίκτες συγκινούνται ιδιαίτερα με αυτό της επικοινωνίας, που θα παρακολουθήσουμε σήμερα (12/4). Πλαντάζουν στο κλάμα με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού και είναι αποφασισμένοι να νικήσουν, ερχόμενοι σε επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ποιος, όμως, θα καταφέρει να πάρει αυτό το αγώνισμα; Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, η μπλε ομάδα δείχνει για ακόμη μια φορά δυνατή και παίρνει και αυτό τον αγώνα, βγάζοντας αντίδραση μετά τις τελευταίες ήττες από την κόκκινη, που την είχε φέρει εσχάτως σε αρκετά μεγάλη εσωστρέφεια.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share