Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor trailer 12/04: Πλαντάζουν στο κλάμα όλοι με τον Λιανό - Εκτός Survivor 5 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ!

Τρομερές εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης!

12 Απριλίου 2022 07:39
Survivor trailer 12/04: Πλαντάζουν στο κλάμα όλοι με τον Λιανό - Εκτός Survivor 5 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Το Survivor 5 είναι το παιχνίδι των ανατροπών και των μεγάλων συγκινήσεων, κάτι που αναμένεται να δούμε ακόμη μια φορά, με τους παίκτες των δύο ομάδων σε άλλο ένα επεισόδιο, με έπαθλο την επικοινωνία, να αναμένεται να πλαντάξουν στο κλάμα.

Όπως βλέπουμε στο trailer για το σημερινό (12/4) επεισόδιο, αρχικά η Στέλλα Ανδρεάδου αντιδρά στην ψήφο, που της έδωσε η Σοφιάννα Αβραμάκη μέσω της ατομικής ασυλίας. Η πρώτη, παρότι δάκρυσε στο συμβούλιο και «ξέσπασε», δηλώνει τώρα πως δεν της έκανε καμία εντύπωση η επιλογή αυτή της συμπαίκτριάς της, με την ένταση καλά να κρατεί στην μπλε παραλία.

Survivor trailer: Η συγκίνηση στο αγώνισμα και το χτύπημα του Εμμανουήλ

Λίγο αργότερα, οι δύο ομάδες βρίσκονται στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία. Εκεί, η Σοφιάννα και οι υπόλοιποι παίκτες συγκινούνται ιδιαίτερα, καθώς λογικά θα ακούσουν φωνές από τα πιο κοντινά τους πρόσωπα, με αποτέλεσμα η προσμονή να είναι μεγάλη, όπως και το κίνητρο.

Στο τέλος, πάντως, βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ σε άλλη μια δύσκολη στιγμή. Ο παίκτης της μπλε ομάδας, που έκανε ξανά το Twitter... να κλάψει, μοιάζει να τραυματίζεται, με αποτέλεσμα να έρχονται άπαντες πάνω του, χωρίς να είναι απίθανο να μην μπορεί άλλο να αγωνιστεί στο ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share