Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Η κατάρρευση ενός ειδώλου: Σοκάρει η σημερινή εικόνα του πασίγνωστου ηθοποιού που δε θυμίζει σε τίποτα τις εποχές που έσπαγε ταμεία!

Ήταν ο αγαπημένος ηθοποιός όλων!

25 Ιουλίου 2019 21:45
Η κατάρρευση ενός ειδώλου: Σοκάρει η σημερινή εικόνα του πασίγνωστου ηθοποιού που δε θυμίζει σε τίποτα τις εποχές που έσπαγε ταμεία!

O κύριος της παρακάτω φωτογραφίας με τα μούσια, το γλυκό ύφος, το αθώο χαμόγελο και το κουνελάκι στην αγκαλιά (δείτε και το καροτάκι…) κάποτε -πριν από όχι και πολλά χρόνια…- ήταν ένα από τα πιο καυτά ονόματα στο Χόλιγουντ. Δείτε ακόμα: Η σωσίας της Ριάνα που έριξε το διαδίκτυο!

Πόσο γρήγορα μπορούν να καταρρεύσουν τα παιδικά μας είδωλα και ειδικά οι ηθοποιοί που βλέπουμε συνέχεια;

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Χιού Τζακμαν!

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο πασίγνωστος ηθοποιός Χιού Τζακμαν, όπως ενημέρωσε στα social media του και συνέστησε προσοχή σε όσους τον ακολουθούν!

Συγκεκριμένα, ο Αυστραλός ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα κείμενο, στο οποίο αποκαλύπτει πως άγνωστοι μέσω ψεύτικων λογαριασμών ζητάνε χρήματα από θαυμαστές του, με σκοπό να τον συναντήσουν.

«Γεια σε όλους. Ευχαριστώ πολύ που με ενημερώσατε για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν το όνομά μου και φωτογραφίες μου για να δημιουργήσουν ψεύτικους λογαριασμούς στα social media. Καταλαβαίνω ότι αυτοί οι άνθρωποι σας ζητάνε χρήματα δήθεν για να με συναντήσετε. Θέλω να ξέρετε αυτό… Δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν πρόκειται να το κάνω στο μέλλον να με πληρώνει για να με συναντήσει στα social media», έγραψε στην ανάρτησή του στο Twitter.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πασίγνωστος ράπερ συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκου!

Σάλος από το πως φέρεται ο Ρόμπιν Θικ στο παιδί του!

Διαβάστε περισσότερα θέματα για Stars&Tv στο Athesmagazine.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share