Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πασίγνωστος ράπερ συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκου!

Αντιμετωπίζει κατηγορίες εδώ και 2 δεκαετίες...

12 Ιουλίου 2019 12:24
Πασίγνωστος ράπερ συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκου!

Χθες συνελήφθη από την ομοσπονδιακή αστυνομία του Σικάγο ο πασίγνωστος αμερικανός RnB τραγουδιστής και ράπερ, R. Kelly, που έχει κατηγορηθεί για σειρά σεξουαλικών επιθέσεων, με τις κατηγορίες της παιδικής πορνογραφίας και αποπλάνησης ανηλίκου, σύμφωνα με τους New York Times.

Ο 52χρονος τραγουδιστής αντιμετωπίζει σειρά κατηγοριών για σεξουαλικές επιθέσεις και αποπλάνηση ανηλίκων που χρονολογούνται εδώ και δύο δεκαετίες, αλλά έχει διατηρήσει μία σταθερή βάση από θαυμαστές και συνεχίζει να δίνει συναυλίες.

Πριν από δέκα χρόνια είχε απαλλαγεί από κατηγορίες για εφηβική πορνογραφία.

Πριν συλληφθεί, ο Κέλι είχε αποφυλακισθεί με εγγύηση σε μία υπόθεση στο Σικάγο, όπου αντιμετωπίζει ένδεκα κατηγορίες, ανάμεσά του πέντε για διακεκριμένες σεξουαλικές επιθέσεις.

Κάθε μία από τις κατηγορίες επισείει ποινές φυλάκισης από 6 έως 30 χρόνια.

Σε συνέντευξή του τον Μάρτιο, ο Κέλι είχε αρνηθεί κατηγορηματικά τις εναντίον του κατηγορίες, δηλώνοντας ότι «αγωνίζεται για την ζωή του». «Δεν έχω κάνει τέτοια πράγματα. Δεν είμαι εγώ», δήλωσε ο Κέλι στο CBS News.

Σάλος από το πως φέρεται ο Ρόμπιν Θικ στο παιδί του!

Ο γνωστός τραγουδιστής Ρόμπιν Θικ και η σύζυγός του Έιπριλ Λοβ Τζέρι έχουν ένα υγιές παιδάκι 16 μηνών, το οποίο πολύ πιθανό να μην μείνει υγιές για πολύ καιρό ακόμα αν κρίνουμε από τις διατροφικές συνήθειες που επιλέγουν οι γονείς του.

Όταν η Τζέρι ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram την κόρη της να τρώει μια σακούλα καυτερά γαριδάκια. Το ίντερνετ όπως μπορείτε να φανταστείτε, εξαγριώθηκε!

«Σίγουρα είναι παιδί μου», έγραψε στο βίντεο η νεαρή μητέρα. «Αυτά τα γαριδάκια είναι απίστευτα ανθυγιεινά. Είναι απλά ένα παιδί», σχολίασε κάποιος. «Άντε διάβασε κανένα βιβλίο για γονείς», έγραψε ένας άλλος. «Είναι τόσο όμορφη! Πρέπει να σταματήσετε να την ταΐζετε GMO».

Η Έιπριλ φυσικά απάντησε σε όλα τα σχόλια, λέγοντας: «Εσείς είστε τοξικοί για τα παιδιά μου».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

 Ξανά μαζί: Bryan Cranston και Aaron Paul συνεργάζονται!

Είδηση βόμβα! Πασίγνωστη ηθοποιός αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα σ3ξουαλικής παρενόχλησης!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share