Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σάλος από το πως φέρεται ο Ρόμπιν Θικ στο παιδί του!

Το ίντερνετ ξεσπάθωσε!

11 Ιουλίου 2019 21:39
Σάλος από το πως φέρεται ο Ρόμπιν Θικ στο παιδί του!

Ο γνωστός τραγουδιστής Ρόμπιν Θικ και η σύζυγός του Έιπριλ Λοβ Τζέρι έχουν ένα υγιές παιδάκι 16 μηνών, το οποίο πολύ πιθανό να μην μείνει υγιές για πολύ καιρό ακόμα αν κρίνουμε από τις διατροφικές συνήθειες που επιλέγουν οι γονείς του.

Όταν η Τζέρι ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram την κόρη της να τρώει μια σακούλα καυτερά γαριδάκια. Το ίντερνετ όπως μπορείτε να φανταστείτε, εξαγριώθηκε!

«Σίγουρα είναι παιδί μου», έγραψε στο βίντεο η νεαρή μητέρα. «Αυτά τα γαριδάκια είναι απίστευτα ανθυγιεινά. Είναι απλά ένα παιδί», σχολίασε κάποιος. «Άντε διάβασε κανένα βιβλίο για γονείς», έγραψε ένας άλλος. «Είναι τόσο όμορφη! Πρέπει να σταματήσετε να την ταΐζετε GMO».

Η Έιπριλ φυσικά απάντησε σε όλα τα σχόλια, λέγοντας: «Εσείς είστε τοξικοί για τα παιδιά μου».

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Σε πελάγη ευτυχίας στη βάφτιση του γιου τους!

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ!

Το βασιλικό ζευγάρι πραγματοποίησαν σήμερα τη βάφτιση του πρωτότοκου γιου τους, Άρτσι.

Η μικρή ιδιωτική τελετή- όπως ζήτησαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, εξαγριώνοντας τους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας – πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο κάστρο Γουίνδσορ και συγκεκριμένα σε ένα ιδιωτικό παρεκκλήσι. Την τελετή διεξήγαγε ο Αρχιεπίσκοπος του Καντερμπούρι, Τζάστιν Γουέλμπι.

Όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα, το πριγκιπικό ζεύγος δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τη βάφτιση του Άρτσι.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share