Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τσιτσιπάς: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος μισεί τόσο πολύ»

Το ξέσπασμα του νεαρού τενίστα

31 Ιανουαρίου 2021 17:13
Τσιτσιπάς: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος μισεί τόσο πολύ»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Για τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς από χρήστες στα social media, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Μιλώντας στο ελληνικό πρόγραμμα του αυστραλιανού ραδιοφωνικού σταθμού SBS ο Έλληνας τενίστας ανέφερε ότι δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο που μισεί τόσο πολύ ο κόσμος.

«Πολλές φορές βλέπω μίσος από τον κόσμο. Όχι ότι με ενδιαφέρει γιατί ξέρω τι άνθρωπος είμαι και τι προθέσεις έχω. Δεν έχω καμία αρνητική ή κακή πρόθεση για κανέναν, αγαπάω τους πάντες. Γενικά μου αρέσει να προβάλλω και να αφήνω μια θετική αύρα με τους ανθρώπους με τους οποίους βρίσκομαι και περνάω χρόνο.

Όμως, πολλές φορές βλέπω σχόλια στο ίντερνετ, μου στέλνουν κάποιοι φίλοι μου, μέλη της οικογένειάς μου για όλο αυτό το μίσος που υπάρχει στο ίντερνετ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος μισεί τόσο πολύ, για λόγους που είναι τελείως ανούσιοι.

Έτσι το βλέπω εγώ… Και προσπαθώ να εκφραστώ με τη δική μου φωνή, νομίζω ότι το twitter είναι καλό μέσο κοινωνικής δικτύωσης που μου δίνει τη δυνατότητα να εκφραστώ σαν άνθρωπος και σαν αθλητής» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο νεαρός τενίστας βρίσκεται στη Μελβούρνη κι έχει μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για το ATP CUP και το Australian Open. Πρόσφατα μάλιστα και ο Νικος Μουτσινάς τα "είχε βάλει" με τον νεαρό τενίστα.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος μισεί τόσο πολύ, αναφέρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Τσιτσιπάς για τα γλέντια στο Ντουμπάι: Όποιος δεν εχει ζωή, ασχολείται με την ζωή των άλλων!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο τενίστας ξέσπασε μέσω twitter με μία σειρά από posts, γράφοντας μεταξύ άλλων πως όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με την ζωή των άλλων, όπως και ότι λυπάται αυτούς που τον σχολιάζουν.

Σε μία κίνηση που δεν έχει συνηθίσει τον κόσμο προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ξέσπασε με μία σειρά από post στο twitter και μάλιστα στα ελληνικά, ενώ συνήθως ποστάρει στα αγγλικά.

Ο Έλληνας τενίστας ξεκίνησε γράφοντας πως "όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με την ζωή των άλλων", ενώ στην συνέχεια έγραψε ακόμα πως: "Στην ζωή ή θα ξεχωρίζεις και θα σε σχολιάζουν ή θα σχολιάζεις αυτούς που ξεχωρίζουν. Είναι απλό", ότι "Δεν μισώ και δεν πρόκειται να μισήσω αυτούς που σχολιάζουν.

Απλά τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου. Όμως έχει πλάκα ταυτοχρόνως, δεν θα το κρύψω." και έκλεισε γράφοντας πως "θα σε αγνοήσουν μέχρι να σε χρειαστούν", "κουτσομπολεύω, άρα υπάρχω" και "καθένας με την διαταραχούλα του".

Στέφανος Τσιτσιπάς twitterTwitter: Στέφανος Τσιτσιπάς

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share