Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Ρε πας καλά;» - Εκτός εαυτού ο Νίκος Μουτσινάς

Νέα κόντρα για τον ηθοποιό και παρουσιαστή

5 Δεκεμβρίου 2020 14:27
«Ρε πας καλά;» - Εκτός εαυτού ο Νίκος Μουτσινάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός εαυτού βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος τα έβαλε με διάσημο αθλητή, που προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων τις τελευταίες ώρες με τοποθέτησή του.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε… Harrods στην Ελλάδα εν μέσω πανδημίας. Ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας τενίστας «άναψε φωτιές» με ένα μάλλον... άστοχο tweet, όπως χαρακτηρίστηκε από την πλειοψηφία των χρηστών του Twitter.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το tweet του Στέφανου Τσιτσιπά σχολιάστηκε και στο «Καλό Μεσημεράκι». Η «Βάνια» μπήκε μέσα στο πλατό, διάβασε το επίμαχο μήνυμα του αθλητή και, αφού το μετέφρασε, έδωσε την… πάσα στον Νίκο Μουτσινά, που ζει εσχάτως δύσκολες ώρες.

«Από την άλλη ο Στέφανος τι φάση; Ό,τι να ‘ναι και ο Στέφανος. Μα εδώ δεν μας ανοίγουν τα περίπτερα, το Harrods θα μας ανοίξουν;» είπε με χιούμορ. Στη συνέχεια αφιέρωσε στον αθλητή κι ένα τραγούδι, όπως μόνο ο παρουσιαστής ξέρει.

Φουλ ερωτευμένος ο Νίκος Μουτσινάς: Σύντροφος που του έχει πάρει το μυαλό!

Δηλώνει ερωτευμένος ο Νίκος Μουτσινάς! Η παντοτινή του «σχέση» και η μεγάλη του αγάπη σε φωτογραφία μέσα από το σπίτι του!

Το φιλί μας τρέλανε και ο Νίκος έκανε την πιο μεγάλη εξομολόγηση! Ο ίδιος, είναι... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share