Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νέα τραγωδία στην Σαπεκοένσε: Πέθανε από κορωνοϊό ο πρόεδρός της!

Σοκ!

31 Δεκεμβρίου 2020 09:59
Νέα τραγωδία στην Σαπεκοένσε: Πέθανε από κορωνοϊό ο πρόεδρός της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τέσσερα χρόνια μετά το αεροπορικό δυστύχημα που την ξεκλήρισε, η βραζιλιάνικη Σαπεκοένσε έχασε τον πρόεδρο της, Πάουλο Ρικάρντο Μάγκρο, ο οποίος πέθανε από κορωνοϊό, σε ηλικία 59 ετών.

Συνώνυμο της τραγωδίας έχει γίνει τα τελευταία χρόνια η Σαπεκοένσε. Στις 28 Νοεμβρίου του 2016, η βραζιλιάνικη ομάδα ξεκληρίστηκε, εξαιτίας ενός αεροπορικού δυστυχήματος που στοίχισε την ζωή σε 71 ανθρώπους, 19 εκ των οποίων ήταν ποδοσφαιριστές, ενώ τραγικό θάνατο βρήκαν ακόμα ο προπονητής και όλο σχεδόν το τεχνικό τιμ, καθώς και ο τότε πρόεδρος.

Εδώ και λίγες ώρες, η Σαπεκοένσε θρηνεί τον θάνατο του προέδρου της, Πάουλο Ρικάρντο Μάγκρο, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 59 ετών, νικημένος από τον κορωνοϊό και ενώ νοσηλευόταν από τις 18 Δεκεμβρίου.

Ο Μάγκρο είχε αναλάβει την προεδρία τον Αύγουστο του 2019 διαδεχόμενος τον παραιτηθέντα Πλίνιο Νταβίντ ντε Νες Φίλιο και είχε συμβάλλει και αυτός στο να σταθεί και πάλι στα πόδια της η Σαπεκοένσε, μετά το τρομακτικό δυστύχημα.

Πέθανε από κορωνοϊό ο Μίλτος Σιτσάνης!

Έπειτα από μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας έφυγε από την ζωή ο συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ, Μίλτος Σιτσάνης!

Ο εκλιπών νοσηλευόταν για περισσότερο από ένα μήνα στη ΜΕΘ και τελικά δεν τα κατάφερε!

Ποιος ήταν ο Μίλτος Σιτσάνης;

Ο Μίλτος Σιτσάνης είχε δραστηριοποιηθεί στα πολιτικά στο χώρο της αριστεράς και συγκεκριμένα στο ΣΥΡΙΖΑ απ' όπου και αποχώρησε τον Αύγουστο του 2015 συμπαρατασσόμενος με τη ΛΑΕ!

Ο Μίλτος Σιτσάνης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 67 ετών και η κηδεία του είναι προγραμματισμένη στις 12:00 το μεσημέρι, στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων Καβάλας στα Κοιμητήρια!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share