Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Euroleague: Λύγισε στη δεύτερη παράταση ο… διαμαρτυρόμενος Παναθηναϊκός

Ήττα από τη Ρεάλ

15 Δεκεμβρίου 2020 23:41
Euroleague: Λύγισε στη δεύτερη παράταση ο… διαμαρτυρόμενος Παναθηναϊκός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε απέναντι στην ισχυρή Ρεάλ Μαδρίτης, προσπάθησε για δύο παρατάσεις να της κάμψει την αντίσταση, αλλά εν τέλει δεν τα κατάφερε, με τη «Βασίλισσα» να επικρατεί με 97-93 και τους γηπεδούχους να φωνάζουν για τη διαιτησία.

Οι Πράσινοι διαμαρτύρονται έντονα κυρίως για μια απίστευτη απόφαση των διαιτητών να μη σφυρίξουν φάουλ σε πεντακάθαρο σπρώξιμο του Τόμπκινς στον Μπέντιλ περίπου ενάμιση λεπτό πριν τη λήξη της δεύτερης παράτασης, με το σκορ στο 85-87 υπέρ της Ρεάλ. Αντί ο Παναθηναϊκός να εκτέλεσει βολές, οι Ισπανοί πέτυχαν ένα εύκολο καλάθι μετά τη μη υπόδειξη του φάουλ, έκαναν το σκορ 85-89 ουσιαστικά "καθάρισαν" το παιχνίδι!

Ο Παναθηναϊκός έκανε σπουδαία εμφάνιση και κατάφερε να γυρίσει από το -14 στα τελευταία λεπτά της τρίτης περιόδου. Οι Πράσινοι βρέθηκαν να προηγούνται με 68-66 στην κανονική διάρκεια, όταν ο Τόμπκινς αστόχησε σε τρίποντο, όμως ολιγώρησαν με αποτέλεσμα να χάσουν δύο ριμπάουντ στη σειρά και ο Γιούλ να ισοαφαρίσει σε 68-68. Στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας ο Νέντοβιτς δεν κατάφερε καν να σουτάρει και διαμαρτυρήθηκε πως του έγινε φάουλ από τον Τέιλορ, με τους διαιτητές να μη σφυρίζουν κάτι.

Ο Νέντοβιτς είχε 27 πόντους, με τον Παπαπέτρου να προσθέτει 18, ενώ φοβερή εμφάνιση έκαναν επίσης οι Παπαγιάννης και Μπέντιλ, με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα. Για τη Ρεάλ ο Ταβάρες είχε 20 πόντους, ο Αμπάλδε 19 με πολλά κρίσιμα καλάθια και ο Ράντολφ 18.

Ο Παναθηναϊκός, έχοντας «ξεσπάσει» προ ημερών στο Περιστέρι, έχασε κι άλλο έδαφος πέφτοντας στο 4-9 στη Euroleague και την Πέμπτη υποδέχονται την Άλμπα στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: Sportdog.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share