Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συναγερμός: Θετικό κρούσμα κορωνοϊού στον μπασκετικό Ολυμπιακό!

Έκτακτη ανακοίνωση από τους ερυθρόλευκους!

18 Σεπτεμβρίου 2020 12:35
Συναγερμός: Θετικό κρούσμα κορωνοϊού στον μπασκετικό Ολυμπιακό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Συναγερμός» σήμανε στον μπασκετικό Ολυμπιακό, καθώς κατά την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα από το τουρνουά της Βαλένθια, βρέθηκε θετικό ένα τεστ για τον κορωνοϊό στα οποία υποβλήθηκαν άπαντες, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το όνομα του κρούσματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»:

«Κατά την επιστροφή στην Ελλάδα από την Ισπανία η αποστολή του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε τεστ για Covid-19 και ένα μέλος της βρέθηκε θετικό στο ιό. Άπαντες υποβλήθηκαν σε νέα τεστ και αναμένονται τα αποτελέσματα. Λόγω του κρούσματος Covid-19 και για την ασφάλεια όλων όσοι επρόκειτο να λάβουν μέρος σε αυτή, η προγραμματισμένη για σήμερα (18/9) Media Day αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί σε νέα ημέρα και ώρα».

Champions League: Η Ομόνοια το «εμπόδιο» του Ολυμπιακού για τους ομίλους

Η Ομόνοια θα είναι το «εμπόδιο» του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Champions League, με την κυπριακή ομάδα να κερδίζει τον Ερυθρό Αστέρα στα πέναλτι με 4-2 (1-1 κανονική διάρκεια), για να πάρει μια σπουδαία πρόκριση στα playoffs.

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ με πρωταγωνιστή τον Φαμπιάνο που απέκρουσε δύο πέναλτι θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού καθώς απέκλεισε τον Ερυρθό Αστέρα στο ΓΣΠ, ενώ ένα «βήμα» από τους χρυσοφόρους ομίλους βρίσκεται πια και ο ΠΑΟΚ.

Η Ομόνοια άνοιξε το σκορ με τον Λούφτνερ στο 31ο λεπτό αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Ίβανιτς (45'). Η κυπριακή ομάδα στο δεύτερο μέρος είχε ευκαιρίες να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο έπεσε πάνω στον Μπόργιαν και έτσι η αναμέτρηση πήγε στα πέναλτι.

Εκεί οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι, με πρωταγωνιστή τον έμπειρο τερματοφύλακά τους Φαμπιάνο που έπιασε δύο πέναλτι πανηγύρισαν την πρόκριση με 4-2 και θα βρουν στα play off της κορυφαίας διοργάνωσης τον Ολυμπιακό.

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Λανγκ, Χούμποτσαν (90'+3' Κούσουλος), Λούφτνερ, Λέγιακς, Παπουλής (98' Λοΐζου), Γκόμες, Φερέιρα Ντος Σάντος (118' Ασάντε), Μπουεάκ, Κακουλής (65' Σενέ).

Ερυθρός Αστέρας (Ντέγιαν Στάνκοβιτς): Μπόρχαν, Γκόμπελιτς, Μιλούνοβιτς, Ντέγενεκ, Ρόντιτς (106' Γκάιτς), Κάνγκα, Σανόγκο Τζούνιορ, Ίβανιτς (81' Γιόβαντσιτς), Μπεν, Κάταϊ (101' Γκάβριτς), Βουκάνοβιτς (89' Φαλτσινέλι).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share