Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

«Πάρε το πο@λο και πίσω την Ελληνική ιθαγένεια»: Χυδαία επίθεση Ραχήλ Μακρή στον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Τα σχόλια δικά σας!

28 Ιουλίου 2020 11:23
«Πάρε το πο@λο και πίσω την Ελληνική ιθαγένεια»: Χυδαία επίθεση Ραχήλ Μακρή στον Γιάννη Αντετοκούνμπο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της η Ραχήλ Μακρή στις δηλώσεις του Έλληνα αθλητή Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Υπενθυμίζεται ότι στο επίκεντρο έχει βρεθεί εσχάτως ο γνωστός Έλληνας αθλητής γιατί σε συνέντευξη που έδωσε σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε ως παιδί στην Ελλάδα.

Ανάμεσα στα άλλα σημείωσε ότι ζούσε υπό την διαρκή φόβο ότι ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του θα απελαθούν. Επεσήμανε μάλιστα ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα λευκών όπου μπορεί η ζωή κάποιου με το δικό του χρώμα να γίνει δύσκολη, τονίζοντας ότι σε πολλές γειτονιές αντιμετώπιζε αρνητικότητα και ρατσισμό. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν τεράστιες αντιδράσεις στο εσωτερικό της χώρας. Ένας σύμβουλος του υπουργείου Παιδείας μάλιστα τον χαρακτήρισε «μαϊμού» με τη Νίκη Κεραμέως να αποφασίζει την αποπομπή του.

Επίθεση προς τον MVP του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου έκανε και ο Κυριάκος Βελόπουλος. Όπως φαίνεται όμως ούτε η Ραχήλ Μακρή κατάφερε να μείνει αμέτοχη. Η πρώην βουλευτής με ανάρτησή της στο facebook τόνισε: «Πάρε το π@υλο και πίσω την ελληνική ιθαγένεια».

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Διαταγή από την Κεραμέως για έρευνα του καθηγητή που τον αποκάλεσε "μαϊμού"

Έρευνα διέταξε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως , μετά από το σχόλιο συντονιστή εκπαίδευσης προσφύγων που αποκάλεσε τον Γιάννη Αντετοκούμπο «μαϊμού» στο twitter.

Το περιστατικό έφτασε στη Βουλή, όπου η Κεραμέως δήλωσε ότι θα το διερευνήσει άμεσα και θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα. Ο συντονιστής εκπαίδευσης προσφύγων σε βίντεο στο οποίο ο Γιάννης Αντετοκούμπο μιλάει για τον ρατσισμό και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Ελλάδα σχολίασε post του Πρώτου Θέματος ανεβάζοντας ρατσιστικά σχόλια. Μάλιστα ο Γιάννης έχει επιλέξει να περάσει το μήνυμα κατά του ρατσισμού, μέσα και από την φανέλα με την οποία αγωνίζεται.

Ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ με παρέμβαση του στην Επιτροπή Μορφωτικών υποθέσεων έθεσε θέμα να απομακρυνθεί από τη θέση του ως συντονιστής προσφύγων Μαλακάσας ο Κωνσταντίνος Καλέμης για την απαράδεκτη και υβριστική ρατσιστική ανάρτησή του εναντίον του Γιάννη Αντετοκούμπο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share