Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

NBA: Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ομάδες - Ποιες 3 έκαναν την αρχή;

Θα αρχίσει ή όχι το πρωτάθλημα;

7 Μαΐου 2020 08:04
NBA: Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ομάδες - Ποιες 3 έκαναν την αρχή;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ντένβερ Νάγκετς, Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και Χιούστον Ρόκετς είναι οι τρεις πρώτες ομάδες που θα μπουν ξανά στα παρκέ την Παρασκευή (8/5) για να ξεκινήσουν τις προπονήσεις, ενόψει της επιστροφής στην κανονικότητα στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Μόνο τρεις ομάδες του NBA σχεδιάζουν να επιτρέψουν στους παίκτες τους να εισέλθουν στα προπονητικά κέντρα την Παρασκευή (8/5), την πρώτη ημέρα που η λίγκα επιτρέπει ατομικές προπονήσεις σε ΗΠΑ όπου έχουν χαλαρώσει τα περιοριστικά μέτρα του κορωνοϊού.

Όπως δημοσίευσε η “USA Today” μόνο οι εγκαταστάσεις των Ντένβερ Νάγκετς, Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και Χιούστον Ρόκετς θα φιλοξενήσουν παίκτες αυτήν την εβδομάδα, ενώ δεν αποκλείεται “άλλη μία ομάδα ή δύο” να ανοίξουν τα προπονητικά κέντρα για τους παίκτες την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του NBA, επιτρέπονται μόνο τέσσερις παίκτες κάθε φορά στις εγκαταστάσεις της ομάδας, ενώ οι αποστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης μάσκας, είναι υποχρεωτικές.

Κορωνοϊός - Τένις: Ανησυχία για το Australian Open 2021

Ανησυχία επικρατεί για την τύχη του τουρνουά τένις Australian Open 2021, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, για το οποίο δεν έχει παρθεί ακόμα μια επίσημη απόφαση.

Ο διευθυντής του ΑΟ και επικεφαλής της ομοσπονδίας αντισφαίρισης της Αυστραλίας Κρεγκ Τάιλι είχε δηλώσει πως θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο αλλά η τελική απόφαση θα παρθεί τον Σεπτέμβριο του 2020.

Με νέα δήλωση του στο Australian Associated Press μιλάει πλέον ακόμη και για ακύρωση: «Το χειρότερο σενάριο είναι να μην έχουμε Australian Open το 2021. Το καλύτερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να έχουμε AO με παίκτες που μπορούν να έρθουν εδώ με τεχνικές καραντίνας και κοινό μόνο από την Αυστραλία».

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα παρθεί η τελική απόφαση για την τύχη του US Open ενώ το Roland Garros και επίσημα μεταφέρθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2020, και την ανησυχία του για τους αγώνες και το μέλλον του εξέφρασε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Σοκ στην Μπουντεσλίγκα: Θετικοί 10 παίκτες σε κορωνοϊό - Στον αέρα ξανά το πρωτάθλημα

Μια πρώτη σειρά δοκιμών αποκάλυψε δέκα περιπτώσεις θετικών δειγμάτων σε γερμανικές ομάδες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, την ώρα που οι σύλλογοι ελπίζουν να ξαναρχίσουν οι διοργανώσεις εντός του Μαΐου.

Η σχετική είδηση ανακοινώθηκε από τη γερμανική ποδοσφαιρική Λίγκα (DFL). Από τα 1.724 τεστ που διεξήχθησαν ήδη στους 36 συλλόγους (18 σε κάθε κατηγορία), δέκα ποδοσφαιριστές έδωσαν θετικό αποτέλεσμα, ανέφερε η DFL.

Πάντως, η γερμανική ποδοσφαιρική Λίγκα δεν έχει αποκαλύψει καμία λεπτομέρεια ως προς τη θέση των υποθέσεων και ακόμη λιγότερο την ταυτότητα των ατόμων που υποβλήθηκαν σε έλεγχο.

Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς στη Γερμανία, όποιος έχει έρθει σε επαφή με θετικό κρούσμα θα πρέπει να τεθεί σε μια περίοδο απομόνωσης 14 ημερών.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share