Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Βασίλης Κικίλιας: To viral σαρδάμ του που δεν έμεινε απαρατήρητο (video)

Συμβαίνουν και απρόοπτα

24 Αυγούστου 2021 13:58
Βασίλης Κικίλιας: To viral σαρδάμ του που δεν έμεινε απαρατήρητο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν έμεινε απαρατήρητο το μικρό σαρδάμ που έκανε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης σχετικά με τα νέα μέτρα που θα ισχύουν από τις 13 Σεπτέμβρη και μέχρι και το Μάρτιο του 2022.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Υγείας την ώρα που παρουσίαζε τα όπλα άμυνας κατά του κορωνοϊού μπέρδεψε την λέξη αντισηπτικά με τη λέξη… αντισυλληπτικά.

Φυσικά ο υπουργός Υγείας κατάλαβε αμέσως το λάθος του, το διόρθωσε και προχώρησε στην ανακοίνωση των μέτρων.

Βέβαια το μικρό, αθώο σαρδάμ του δεν έμεινε απαρατήρητο από τους «ζωηρούς» χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι έκαναν πρώτο trend τον υπουργό Υγείας, #Κικίλιας.

Φωτιά στη Σταμάτα: Σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας το ΕΚΑΒ με εντολή Κικίλια

Σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας τέθηκαν με εντολή του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, τόσο το ΕΚΑΒ όσο και οι υγειονομικές δομές στη Βορειοανατολική Αττική.

Η κινητοποίηση ΕΚΑΒ και υγειονομικών δομών, έρχεται την ώρα που η μάχη με τις φλόγες παραμένει σκληρή. Στην περιοχή ήδη βρίσκονται 4 ασθενοφόρα για προληπτικούς λόγους.

«Κλείστε καμινάδες, παράθυρα, πόρτες»: Και δεύτερο μήνυμα του 112 για την πυρκαγιά στη Σταμάτα!

Νέο μήνυμα του 112 έστειλε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τη μεγάλη φωτιά που καίει στη Σταμάτα.

Με αυτό καλούνται οι κάτοικοι της Σταμάτας, Ροδόπολης, Δροσιάς, Διονύσου να κλείσουν καμινάδες, παράθυρα, πόρτες για να μην μπουν στο εσωτερικό των σπιτιών οι καύτρες.

Συγκεκριμένα το μήνυμα λέει:

«Κλείστε καμινάδες, παράθυρα, πόρτες»: Και δεύτερο μήνυμα του 112 για την πυρκαγιά στη Σταμάτα!

Νωρίτερα το 112 είχε στείλει το πρώτο μήνυμα που καλούσε τους πολίτες σε εγρήγορση. «Αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή Σταμάτας και Ροδόπολης Αττικής παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας» ανέφερε.

«Κλείστε καμινάδες, παράθυρα, πόρτες»: Και δεύτερο μήνυμα του 112 για την πυρκαγιά στη Σταμάτα!

Μάχη μην καούν σπίτια στη Σταμάτα: «Η πυρκαγιά κινείται προς τον Διόνυσο» - Εκκενώθηκε ο οικισμός Γαλήνη!

Πυρκαγιά στην Σταμάτα: Ο δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η κατάσταση με τη φωτιά που καίει από το πρωί είναι δύσκολη.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο έχει εκκενωθεί ο οικισμός «Γαλήνη» και η φωτιά κινείται προς Διόνυσο, ενώ απηύθυνε έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις. «Δυστυχώς φυσάει τόσο πολύ. Είναι ανεξέλεγκτη η κατάσταση. Η φορά του ανέμου είναι προς τον Διόνυσο».

Ενεργοποιήθηκε το 112 λόγω της δασικής πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στην ευρύτερη περιοχή Σταμάτας και Ροδόπολης Αττικής. Συγκεκριμένα μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας καλώντας τους πολίτες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή Σταμάτας και Ροδόπολης Αττικής να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών.

Το μήνυμα αναφέρει τα εξής: «Αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή Σταμάτας και Ροδόπολης Αττικής παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Οδηγίες αυτοπροστασίας:https://www.civilprotection.gr/el/dasikes-pyrkagies ».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share