Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Η ξανθιά στο σουβλατζίδικο: Το ανέκδοτο της ημέρας (17/4)

Πολύ γέλιο!

17 Απριλίου 2024 07:16
Η ξανθιά στο σουβλατζίδικο: Το ανέκδοτο της ημέρας (17/4)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ξανθιά στο σουβλατζίδικο: Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (17/4) και ελπίζουμε να σας αρέσει όπως το χθεσινό!

Πάμε να δούμε αναλυτικά το ανέκδοτο παρακάτω

Μπαίνει μια ξανθιά σε ένα σουβλατζίδικο:

-Μία πίτα, σας παρακαλώ, λέει στον σουβλατζή.

-Με καλαμάκι; ρωτάει αυτός.

-A, θα τρελλαθώ, μη μου πείτε οτι βγήκε και σε χυμό;

Bonus ανέκδοτο

Το τεράστιο πετρελαιοφόρο διασχίζει τον ωκεανό. Το ταξίδι είναι πολυήμερο και στο τυπικά ανδρικό πλήρωμα υπάρχει αυτή τη φορά και μια γυναίκα. Η παρουσία της δεσποινίδας ασυνήθιστη καθώς έχει δημιουργήσει περίεργες καταστάσεις...

Τις πρώτες μέρες όλα κυλάνε ήρεμα, ο αντρικός πληθυσμός ήρεμος κι ευγενικός. Τις επόμενες μέρες κάποιοι μικροί εκνευρισμοί. Έχει μπει η τρίτη εβδομάδα και τα πρώτα ξεσπάσματα προμηνύουν θύελλα... Την κατάσταση προσπαθεί να προλάβει ο πλοίαρχος. Μαζεύει τα αρσενικά μέλη του πληρώματος και τους λέει:

-Κύριοι, μετά από τόσες μέρες η κυρία αισθάνεται ανία και για να σας φύγει ο πειρασμός που είναι μόνη της αποφάσισα να τη φλερτάρω εγώ σαν πλοίαρχος.

-Τι είπες; πετάγεται ο θερμόαιμος Ιταλός, υπάρχει Ιταλός επάνω στο πλοίο και θα δοκιμάσει άλλος να φλερτάρει; Δεν είστε καλά!

-Κύριοι, σας παρακαλώ, πετάγεται ο Γάλλος, το φλερτ, ως γνωστόν, είναι ειδικότητα των Γάλλων.

Ο καβγάς δεν αργεί να ανάψει. Κάθε ένας, για τους δικούς του λόγους, υποστηρίζει ότι το φλερτάρισμα είναι προσωπική του υπόθεση. Σε όλο αυτό το διάστημα ο Έλληνας, αδιάφορος, μασουλάει πασατέμπο και αγναντεύει το πέλαγος. Εκνευρισμένος ο πλοίαρχος του φωνάζει:

-Εσύ δεν ενδιαφέρεσαι να φλερτάρεις την κυρία;

-Τι να σας πω, κύριε πλοίαρχε, τρεις εβδομάδες τώρα την πηδάω. Αν θέλετε όμως, τη φλερτάρω κιόλας...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share